Nyheter

Ordfører Rune Støstad i Nord-Fron klippet snoren og åpnet offisielt landets nyeste energistasjon sammen med norgessjef Thomas Støkken (til venstre). Til høyre i oransje jakke daglig leder på Circle K E6 Vinstra og salgssjef Magnus Berger i Circle K.

Ny energistasjon på Vinstra i Gudbrandsdalen

Den 17. desember åpnet Cirkcle K en ny og topp moderne stasjon på Vinstra. – Det er en stor ære, og slett ikke dagligdags for meg å få lov til å åpne landets fineste Circle K-stasjon. Dere ligger i et fantastisk område, her bygges Norges flotteste vegservice-anlegg.

Publisert Sist oppdatert

Det sa ordfører Rune Støstad i Nord-Fron da han offisielt åpnet landets nyeste Circle K-stasjon i Vinstra Vegpark på Lomoen i Gudbrandsdalen. Den nye stasjonen åpnet samme dag som nye E6 mellom Frya og Sjoa i Gudbrandsdalen, en ny veistrekning på 33 km.

Circle K sin stasjon på Vinstra ligger i et viktig knutepunkt i Gudbrandsdalen, sentralt plassert i forhold til den nye E6-traseen. Dette er en topp moderne energistasjon, med ladestasjon for elbiler, stor butikk og sentralt plassert ved Norges største anlegg med døgnhvileplasser for tungtransporten.

Ordfører Rune Støstad i Nord-Fron stor for den offisielle åpningen av Circle K E6 Vinstra i Gudbrandsdalen sammen med norgessjefen i Circle K, Thomas Støkken og daglig leder på Circle K E6 Vinstra.

-Denne åpningen har vi gledet oss til lenge. Nye stasjoner er en sjeldenhet i Norge i dag, men for oss er dette den tredje nye stasjonen vi åpner i år. Stasjonen ligger fantastisk plassert i forhold til ny E6 i et gigantisk vegserviceanlegg som inneholder stor rasteplass med utsmykning, og parkmessig anlagt rekreasjonsområde samlokalisert med hotell, kafeteria og 60 døgnhvileplasser for tungtransporten, sier Thomas Støkken, Senior Vice President og norgessjef for Circle K. Han er stolt av stasjonen og medarbeiderne som jobber der.

12 medarbeidere vil ha sin daglige arbeidsplass på Circle K E6 Vinstra. Disse er rekruttert både fra nærmiljøet og området rundt. Daglig leder er Patrick Jarslett.

(Foto: Knut Hansen, Circle K)

Circle K E6 Vinstra tilbyr fastboende og reisende langs E6 et variert og godt mattilbud, blant annet fersksmurte bagetter, varmmat, bakervarer og de nyeste kaffemaskinene.

Butikken er 146 kvadratmeter stor, og har eget sitteområde med 22 sitteplasser, samt fem kundetoaletter. Det er fire doble drivstoff-pumper på forplassen med alle drivstoffkvaliteter.

I tillegg har energistasjonen ladestasjon for elbiler med to hurtigladere og to semi-hurtigladere i samarbeid med Circle K sin partner Grønn Kontakt. På truck-området kan tungbiler og busser tanke miles diesel, anleggsdiesel og AdBlue.

På egen tomt er det fem truckoppstillingsplasser, og ytterligere 60 på vegvesenets døgnoppstillings-plass. Dette er avgiftsfrie parkeringsplasser, med strømstolper inkludert.

Stasjonen har siden i begynnelsen av desember vært åpent for kundene i en innkjøringsperiode. Mange har vært innom, det tyder for at interessen for landets nye energistasjon er stor ikke minst blant lokalbefolkningen.

Powered by Labrador CMS