Tank bilen og kjærligheten med en date langs vei

I november vil Circle K i Sverige gjøre det enklere for folk å dele kjærlighetsfulle stunder. Mellom den 13. og 27. november vil ti utvalgte stasjoner i Sverige by på tre-retters kjærlighetsmenyer for to personer med et romantisk oppdekket bord inne på stasjonene.

Publisert

Ideen bak «Tanke-kjærlighet» kampanjen, er at kundene ikke bare skal kunne tanke bilen, men også tanke på litt kjærlighet langs de svenske veiene.

Samarbeid med Match

Hver dag møtes hundre-tusenvis av bilister ute på veiene, men de får sjeldent mulighet til å prate med hverandre, utenom når de stopper for å fylle. I november vil Circle K ta vare på møtet mellom de 250 000 kundene som besøker de svenske stasjonene daglig.

I samarbeid med dateing-appen Match, inviterer de nå kundene inn på en date ved de ti stasjonene som har høyest tetthet av single mennesker.

Tid til romantikk

Dateingbordet vil bli dekket opp som et stemnings- og kjærlighetsfylt bord som skal sørge for kjærlighetsfulle møter.

I våre hektiske hverdagsliv kan det være vanskelig å finne tid til romantikk og vi trenger å påminnes om at en romantisk gest ikke behøver å være så storslagen. Selv små handlinger kan bety utrolig mye. Med «Tanke-kjærlighet» skal det bli enklere å få gnisten til å gløde i gamle så vel som nye bekjentskaper, sier Sara Hermansson som er relasjonscoach i Sverige.

Spontan kjærlighetsmiddag eller take-away

Prisen for å booke et bord der det serveres en tre-retters meny og drikke er 189 svenske kroner. Det er også mulig å bestille menyen som take-away. Turtelduene kan velge mellom to ulike menyer, der den ene består av kjøtt og den andre er en lakto-ovo vegetarisk, og kan også serveres helt vegansk.

Bord kan reserveres via telefon og kan bookes torsdag til lørdag kveld. Sammen med Match og Hermansen vil Circle K  dessuten tilby parrådgiving via Circle K sin Facebook side, og relasjons- og kommunikasjonstips ved stasjonene.

Kjærligheten kan dukke opp når man minst aner det, og det kan like gjerne skje når du tanker på bilen. Vårt mål er å gjøre det enklere for våre kunder, enten det dreier seg om en spontant kjærlighetsmiddag med en nåværende partner eller med noen man akkurat har møtt. Vi håper virkelig at våre kunder passer på å tanke på litt kjærlighet også de kommende ukene, sier Maria Philipson, kommunikasjonssjef i Cirkle K Sverige.

Kampanjen vil foregå ved disse svenske stasjonene:

Circle K Lund Södra

Circle K Örebro Västhaga

Circle K Norrköping Karusellen

Circle K Linköping Tornby

Circle K Uppsala Bärbyleden

Circle K Eskilstuna Västerleden

Circle K Karlstad Västra Infarten

Circle K Karlstad Nobelplan

Circle K Helsingborg Ramlösa

Circle K Umeå Ersborda

 

Powered by Labrador CMS