(Foto: Glenn Meling)
(Foto: Glenn Meling)

BURGER KING åpner ny restaurant på Stoa i Arendal

Den 19.oktober 2017 kl. 10.00 åpner

Publisert

BURGER KING

Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)
Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)

ny restaurant på Stoa i Arendal. Dette blir restaurant nummer 65 i rekken. Burgerkjeden gleder seg til å kunne friste gjestene i Arendal med sin verdensberømte grillede Whopper.

Restauranten har 84 sitteplasser inne og et stort uteområde med 72 sitteplasser. I tillegg har restauranten en Drive Thru. Restauranten ligger på Stoa, et viktig handelsområde langs E18. Åpningstidene er satt til mandag til søndag klokken 10-22.

”Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 65 i Norge på Stoa i Arendal. Vi er veldig fornøyde med å komme tilbake til Arendal - og ikke minst stolte av å skulle åpne en stor, ny og moderne restaurant. Vi er svært glade for å ha fått et dyktig team til å styre den nye restauranten. De vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en ny stil en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

Gry Kartbråten, som har mange års erfaring i Burger King, sier følgende om nyåpningen:

”Jeg og teamet mitt gleder oss veldig til å åpne dørene på Burger King Stoa. Selv om jeg har jobbet i Burger King mange år, er det spesielt spennende å starte en ny restaurant her på Stoa, og med det glede enda flere gjester.”

Restauranten vil ha rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Gry har sammen med regionsjef Martin Halvorsen,  satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Stoa i Arendal. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

 

Powered by Labrador CMS