Nye Burger King Vestby Nord har både uteservering og Drive-Thru. Foto: Burger King
Nye Burger King Vestby Nord har både uteservering og Drive-Thru. Foto: Burger King

Burger King åpnet ny restaurant i Vestby

Fredag 21. juni åpnet Burger King Vestby Nord. Den helt nye restauranten skal drives av Vishal Gill, som også driver Burger King på Vestby Storsenter. Med seg har han 24 unge medarbeidere, hovedsakelig fra nærområdet.

Publisert

Burger King Vestby Nord åpnet langs E6, fredag 21. juni. Restaurantsjef Vishal Gill har gledet seg til dette i lang tid, og har samlet et godt team fra nærområdet.

- Dette er en stor dag for oss. Vi er 25 medarbeidere som skal drive den nye Burger King restauranten langs E6. Mange unge har sin første arbeidsplass her. Alle er veldig spente, men jeg vet det kommer til å gå bra. Noe av det beste med Burger King er at alle er gira på å hjelpe hverandre å lykkes, sier restauntsjef Vishal Gill.

Gill driver i dag også restauranten på Vestby Storsenter. Tidligere har han også drevet Burger King Mortensrud. Han har jobbet i Burger King i litt over to år.

- Det er viktig for oss å ha et godt lag blant medarbeiderne. Det skal være gøy på jobb, selv om det er høyt tempo, lange åpningstider og en stor meny der alt skal lages på bestilling. Vi skal ha kvalitet i alle ledd. Selv søppelet blir sortert og målt, og vi får score etter hvor flinke vi er til å sortere, sier Gill.

Restauranten er Burger Kings restaurant nummer 81 i Norge, og nok et steg i den gode veksten til hamburgerkjeden.

- Restauranten kommer i helt nytt bygg der hvor Marche sto tidligere. Det er en bra plassering, rett ved Oslo Fashion Outlet og godt synlig fra E6. Restauranten blir innredet i en moderne og tidsriktig interiørstil. Vi får 74 sitteplasser fordelt på inne- og uteservering. I tillegg blir det Drive-Thru for de som ikke har anledning til å sette seg ned. Nå gleder vi oss til å servere flammegrillet Whopper til lokale og forbipasserende, sier Gill avslutningsvis.

Om Burger King Vestby Nord
  • Adresse: Svarthagsveien 1, 1540 Vestby
  • Åpningstider: 10:00 – 23:00
  • Drives av Vishal Gill
  • Sitteplass til 74 personer
  • Lett tilgjengelig langs E6, med Drive-Thru
  • Uteservering
  • 25 ansatte, på heltid og deltid
  • Yngste medarbeider er 15 år, eldste er 36 år (Vishal Gill)
Powered by Labrador CMS