Landets mest moderne Burger King åpnet på Solli

Restauranten åpnet fredag 21. desember. Sammen med et team på 29 topp motiverte medarbeidere, gleder restaurantsjef Stine Halvorsen-Myhre seg til å servere Whopper til både lokale og gjennomkjørende gjester. Restaurant er ny og moderne med Drive Thru, lekeland og automatisert bestilling.

Publisert

Administrerende direktør i Burger King gleder seg stort over nyåpningen.

Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)
Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)

- Jeg kjører forbi her hver eneste dag, og har gledet meg over å se Burger King-restauranten reises i rekordfart. Det er med ekstra stor glede at vi åpner vår restaurant nummer 78 i Norge, på Solli ved E6 i Østfold. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å å ha fått et dyktig team til å drive den, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik.

Erfaren driver

Det er Stine Halvorsen-Myhre som skal drifte restauranten på Solli. Hun er en erfaren driver, og med seg har hun fått et team på 29 medarbeidere, fordelt på heltids- og deltidsstillinger.

400 søkere

- Plasseringen er fin fordi den er lett tilgjengelig for folk i nærområdet, samtidig som E6 gir oss en veldig sentral beliggenhet. Vi har nesten 400 søkere til medarbeiderstilling. Jeg er overveldet over interessen. Nå har vi ansatt 29 unge og engasjerte mennesker, med et mangfold av nasjonaliteter. Flere av våre  medarbeidere har sitt første møte med arbeidslivet i denne restauranten. Nå gleder vi oss til å komme i gang, forteller restaurantsjef Stine Halvorsen-Myhre.

- Restauranten blir bygget i en moderne og tidsriktig stil en stil som gir en varm og koselig atmosfære. I tillegg får den betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling.

Kildesortering

- Vi har også utrustet restauranten med moderne kildesorteringsanlegg, og vi vil jobbe bevisst for å holde matsvinnet lavt, blant annet ved å lage alle burgere på bestilling. Det krever et topptrent mannskap, men gir også mer fornøyde gjester, avslutter restaurantsjefen.

Faktaboks: - Stine Halvosen-Myhre er hentet fra internt i UMOE som eier Burger King i Norge. Hun har lang erfaring fra Blender, hvor hun har vært daglig leder og kommisjonær i La Baguette siden 2007.- Teamet på 30 medarbeidere (inkludert Stine Halvorsen-Myhre) er i aldersgruppen 15 – 24 år, med et mangfold av nasjonaliteter. - Medarbeiderne kommer fra hele Østfold for å jobbe på den nye restauranten, som ligger fint plassert langs E6. - Ni av medarbeiderne har vært på opplæring på Burger King i Halden og er nå klare for å ta ekstra ansvar i restauranten. - Restauranten ligger rett ved siden av en Shell stasjon, som gjør Solli til et utmerket stoppested for de som er på gjennomreise og trenger påfyll både i magen og til bilen.
Powered by Labrador CMS