Serverer burgere gjennom bilvinduet

På Burger King Holmestrand kan du nå bestille Whopper rett til bilen. Den karakteristiske restauranten som strekker seg over E18, er Norges første Burger King med bilservering.

Publisert Sist oppdatert

Nå kan sultne bilister få flammegrillet burger levert rett til bilen. Gjennom bestillingstjenesten i Burger King-appen gir gjestene beskjed om hvor de står parkert, før de bestiller.

Bestiller fra mobilen

- De fleste gjestene våre er på vei et sted. Da ønsker de ikke alltid å spise i restauranten, men heller fortsette bilturen. Med bilservering kan gjester gjøre hele bestillingen fra telefonen. Maten blir levert gjennom bilvinduet, før de kjører videre og nyter maten på veien, sier leder for driften i franchise-restaurantene i Burger King, Fredrik Pay.

Holmestrand er først ut

Mobilbestillinger har økt kraftig den siste tiden. Pay har gledet seg til å lansere bilservering i Holmestrand, og det nye tilbudet er tatt godt imot av gjestene. Nå skal Burger King teste nye bestillingsløsninger også andre steder i landet.

- Holmestrand er først ut med bilservering. Allerede neste uke setter vi i gang med å teste nye former for bestilling på andre restauranter, sier Pay.

Mindre kø i restauranten

Burger King har jobbet lenge med å åpne opp for bestillinger rett til bilen. Utenfor restauranten i Holmestrand er det i første omgang ni oppmerkede parkeringsplasser for bilservering.

- Det er ofte travelt i Drive Thru, og vi har lenge sett på alternativer til bestilling fra bilen. Samtidig er det jo klart at koronakrisen har fremskyndet prosessen litt. En konsekvens av lanseringen er jo at det blir mindre kø inne i restauranten, avslutter Pay.

Powered by Labrador CMS