(Foto: Glenn Meling)
(Foto: Glenn Meling)

Burger King åpner restaurant nummer 60

Den 31.mars 2017 åpner

Publisert

Burger King en

ny restaurant på Senter Syd, Mortensrud som ligger i Stor-Oslo.

Restauranten er plassert like ved inngangen til senteret fra T-banen, og vil holde åpent syv dager i uken. Dermed også utenom senterets åpningstider. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag klokken 10-22 og søndag klokken 12-22. Restauranten vil ha 64 sitteplasser.

- Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 60 i Norge på Senter Syd, Mortensrud. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å styre den under ledelse av restaurantsjef Vishal Gill, som selv er fra Mortensrud. Sammen med sitt team vil Vishal sørge for gode gjesteopplevelser, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

- Restauranten blir bygget i en helt ny stil, som vi refererer til som 20/20 Prime. Per i dag er det kun noen få restauranter i Norge som er bygget i denne stilen en stil som gir et moderne look med flere nye og tidsrikte løsninger. Dette er noe vi gleder oss til å vise fram.

- Teamet mitt og jeg gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King Mortensrud. Det er spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i mitt eget miljø, sier daglig leder Vishal Gill.

Restauranten vil ha rundt 25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Driftssjef Martin Halvorsen har sammen med Vishal Gill har satt sammen et godt team som skal jobbe ved Burger King Mortensrud. Teamet har allerede hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

 

Powered by Labrador CMS