Illustrasjonsbilde 20/20 Prime. Fotograf: Glenn Meling
Illustrasjonsbilde 20/20 Prime. Fotograf: Glenn Meling

Ny Burger King ved Tista kjøpesenter i Halden

Torsdag 22. mars åpner Burger King nok en ny restaurant, denne gangen ved Tista kjøpesenter i Halden kommune.

Publisert

- Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 69 i Norge, og i dette tilfellet Halden. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å styre den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik.

Restauranten har 78 sitteplasser inne og et stort fint lekerom for barna. Restauranten ligger på Tista kjøpesenter og åpningstidene er satt til mandag til torsdag klokken 10:00-23:00, fredag og lørdag 10:00- 03:00 og søndag 11:30-23:00.

Restauranten blir bygget i en helt ny stil en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

- Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling og betalingsopplevelse.

Thomas Næss, som har flere års erfaring etter å ha driftet Burger King på Vestby, skal drive begge restaurantene inntil videre og han sier følgende om nyåpningen:

- Teamet mitt og jeg gleder oss stort til å gjenåpne Burger King sine dører i Halden. Selv har jeg jobbet i Burger King i flere år, og det er med ydmykhet og stolthet at jeg nå er en del av denne nyåpningen. Jeg ønsker alle nye og tidligere gjester velkommen til Burger King i Halden.

Restauranten vil ha rundt 25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Thomas Næss, sammen med driftssjef Øyvind Christiansen har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King® i Halden. Teamet har hatt god opplæring på avdelingen på Vestby slik at de er klare til den store åpningsdagen.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS