Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)
Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)

Ny Burger King restaurant i Sandnes

Fredag den 9. juni, klokken 10.00 åpner Burger King nok en ny

Publisert

ny restaurant, denne gangen i Lurabyen som ligger i Sandnes.

- Vi gleder oss til å friste alle her med den verdensberømte grillede Whopper og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings sortiment 7 dager i uken, sier administrerende direktør i King Food AS Rune Sandvik.

156 sitteplasser

Det blir en stor restaurant med 96 sitteplasser inne og 60 sitteplasser ute, samt et stort og flott lekerom for barna. Restauranten ligger i Lurabyen rett ved Kvadrat, som er et av Norges største kjøpesentre, kort utenfor Sandnes og Stavanger. Åpningstidene er satt til mandag til lørdag klokken 10-24 og søndag klokken 12-24.

Nummer 61

- Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 61 i Norge i Lurabyen. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått en daglig leder med mange års erfaring i Burger King til å drifte den. Daglig Leder Henry Flesjå og hans team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier administrerende direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en stil, lik som de fleste restaurantene våre har i dag en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

Henry Flesjå, som har mange års erfaring etter å ha driftet Burger King Stavanger, sier følgende om nyåpningen:

- Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King Lura. Selv om jeg har jobbet i Burger King i mange år, er det spesielt spennende å starte en ny restaurant i Lurabyen, og med det glede enda flere gjester.

Restauranten vil ha rundt 25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Henry, sammen med Regionsjef Martin Halvorsen, har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Lura. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

I FastFood nummer 3/2017, som straks er på vei ut til våre abonnenter, kan du lese mer om Burger King sine planer for ytterligere vekst i hele Skandinavia.

Følg gjerne

Fastfood på Facebook

.

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev

som kommer ut en gang i uken.

Powered by Labrador CMS