Burger King åpner ved E18 i Holmestrand

Den 16. november 2018 åpner Burger King ny restaurant på E18 Grelland i Holmestrand.  - Vi gleder oss til å friste våre gjester med vår verdensberømte grillede Whopper og mange andre kjente og kjære produkter fra Burger Kings sortiment – 7 dager i uken, sier Rune Sandvik.

Publisert

Arkivfoto: Karine H. Henriksen
Arkivfoto: Karine H. Henriksen

Restauranten vil ligge over E18 og ha rundt 200 sitteplasser inne så vel som et stort lekeområde til barna. Åpningstidene er satt til mandag til søndag klokken 10:00-23:00.

Rune Sandvik i King Food. (Arkivfoto: Karine H. Henriksen)
Rune Sandvik i King Food. (Arkivfoto: Karine H. Henriksen)

- Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 73 i Norge og etablerer oss med en stor og flott restaurant langs E18. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å drive den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Det er Burger Venture AS som er franchisetaker for denne restauranten. Burger Venture vil med denne etableringen drive 5 av Burger Kings 73 restauranter.

Driftsansvarlig - og medeier i Burger Venture AS, Deepak Sharma har lang fartstid i Burger King og startet i kjeden i 1992. Deepak vil med sin erfaring sikre en velfungerende restaurant som vil gi et svært positivt tilskudd til gjester i nærområdet og langs veien.

Restauranten blir bygget i en moderne og tidsriktig stil en stil som gir en varm og koselig atmosfære.

- Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling og betalingsopplevelse.

Shpresa Kabashi, skal drive den nye restauranten. Shpresa har tidligere erfaring fra Subway Horten og gleder seg til en videre karriere i Burger King.

Hun sier følgende om nyåpningen:

- Jeg er glad og stolt over å skulle drive Burger King Grelland - og gleder meg til å ta fatt på jobben. Det er en stor tillitserklæring og et privilegium å få anledning til å lede så mange dyktige mennesker, og jeg har som mål å skape et godt og entusiastisk arbeidsmiljø for å gi gjestene det aller beste Burger King har å by på.

Restauranten vil tilsammen ha rundt 20-25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Shpresa Kabashi, sammen med FBL Sven Erik Pütz har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Grelland. Teamet har hatt god opplæring på andre avdelinger slik at de er klare til den store åpningsdagen.

Powered by Labrador CMS