Nå åpner Burger King i Fredrikstad

Fredag 5. juni klokken 10, er det klart for en begivenhet mange i plankebyen har sett frem til. Endelig tenner Burger King opp grillen i Fredrikstad. - Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier restaurantsjef Lene Elisabeth Halvorsen-Myhre og smiler.

Publisert Sist oppdatert

Den nye restauranten har flott hjørnebeliggenhet på Stortorvet. I byens nye storstue gleder 30 motiverte medarbeidere seg til å flammegrille Whopper til sultne gjester.

Fakta om Burger King Fredrikstad

· Restaurantsjef er Lene Elisabeth Halvorsen-Myhre

· Team: 30 medarbeidere fra nærområdet, på hel- og deltid

· Adresse: Stortorvet 1C, 1607 Fredrikstad

· Åpningstider: 10 – 21 man-tor, 10-22 fre-lør, 12-22 søn

· Antall sitteplasser: ca. 102 over to etasjer

· Uteservering fra sommeren

· Stort lekerom (midlertidig stengt)

· 6 selvbetjeningskiosker

Gode rutiner for smittevern, som følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet

- Jeg er utrolig spent på åpningen. Det har jo bygget seg opp en del forventninger med tiden. Nå har vi satt sammen et utrolig sterkt team av engasjerte og unge medarbeidere fra nærområdet, så jeg føler meg trygg på at dette skal gå bra, sier restaurantsjef Halvorsen-Myhre.

Restaurantsjefen forteller videre at det er ekstra hyggelig å ansette unge, lokale medarbeidere i en vanskelig periode med høy arbeidsledighet og mye usikkerhet. Den nye restauranten har mottatt mange søknader til de 30 stillingene.

- De siste månedene har vært svært krevende for veldig mange. Derfor føles det ekstra meningsfylt å ansette unge og topp motiverte medarbeidere akkurat nå.

Den nye restauranten ligger midt i Fredrikstad sentrum, og har 102 sitteplasser fordelt på to etasjer. I tillegg byr den moderne restauranten på både lekeområde og uteservering.

- Vi gleder oss til å gå sommeren i møte i så flotte omgivelser. Det blir stor stas å ta imot sultne østfoldinger og sommergjester, både de som kommer tilfeldig innom oss og de som forhåndsbestiller gjennom Bestill & Betal. Kanskje flammegrillet Whopper blir den nye pølse i vaffel, ler restaurantsjefen.

Powered by Labrador CMS