(Foto: Burger King)
(Foto: Burger King)

Burger King med ny restaurant og Drive Thru på Ringdalskogen

Den 21.desember 2017 åpner Burger King nok en ny

Publisert

restaurant, denne gang på Ringdalskogen i Larvik kommune.

Restauranten har 80 sitteplasser inne og en stor uteservering på sommeren. I tillegg har restauranten en Drive Thru. Restauranten ligger på Ringdalskogen i Larvik kommune, men bare 2 km fra grensen til Sandefjord. Åpningstidene er satt til mandag til søndag klokken 10-23 fra mandag til lørdag og 12-23 søndag.

Restaurant nummer 67

-  Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 67 i Norge på Ringdalskogen. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktlig team til å styre den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser , sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en ny stil en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære.

Olav Bæverfjord, som har flere års erfaring etter å ha driftet Burger King Skien, sier følgende om nyåpningen:

- Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King Ringdalskogen. Selv om jeg har jobbet i Burger King flere år, er det spesielt spennende å starte en ny restaurant her, og med det glede enda flere gjester.

Restauranten vil ha rundt 30 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Olav, sammen med regionsjef Martin Halvorsen har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Ringdalskogen. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS