Burger King åpner to nye restauranter

 I dag åpnet burgerkjeden ny restaurant i Harstad, og i morgen står Kleppestø Senter utenfor Bergen for tur.

Publisert

Restauranten i Harstad vil l åpne med reduserte åpningstider ut året, men vil være i full gang over nyttår. Kjeden har bygget restauranten på rekordtid og trenger derfor en innkjøringsperiode for sine medarbeidere.

Spisestedet har 90 sitteplasser og ligger på Kanebogen Amfi.

Stolt satsning i Harstad

Rune Sandvik har det travelt med å åpne stadig nye Burger King. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik VaneboI
Rune Sandvik har det travelt med å åpne stadig nye Burger King. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik VaneboI

Vi er spesielt stolte av å styrke vår merkevare i Nord sammen med franchisetaker Alf Mangor Johannessen som er vår franchisepartner for de aller fleste av våre restauranter i den nordlige delen av Norge, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Hanne Lindqvist vil fungere som daglig leder inntil lokal leder er på plass på nyåret. Totalt vil restauranten ha i overkant av 20 medarbeidere.

Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King i Harstad. Selv om jeg har jobbet i Burger King over mange år, er det spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i et nytt miljø, sier Hanne Lindqvist.

Kleppestø Senter i Askøy

Onsdag åpner Burger King sin restaurant nummer 57. Den ligger i Kleppestø Senter rett utenfor Bergen i Askøy kommune. Restauranten får 97 sitteplasser i tillegg til en hyggelig uteservering om sommeren.

Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått en daglig leder med tidligere erfaring fra Burger King til å drifte den. Daglig Leder Kine Øye er selv tilbakevendt Askøyværing og hennes team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier Rune Sandvik.

Også Kine Øye gleder seg til å ta fatt på oppgaven som daglig leder for restauranten.

Selv om jeg har tidligere erfaring fra Burger King, er det veldig spennende å starte på nytt med en helt ny restaurant, - og glede alle gjestene her på Kleppestø med god service og med gode produkter, sier Kine Øye.

Restauranten utenfor Bergen vil også ha rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel- og deltid. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 124 i Sverige, 56 i Norge og 39 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner.

Powered by Labrador CMS