QUICK SERVICE RESTAURANT

Nyåpnet Burger King på Gol

Onsdag 19. februar var det duket for prøveåpning av Burger King på Gol. Fredag 21. februar er offisiell åpningsdag. – Vi gleder oss til å servere flammegrillet burger til sultne hallingdøler, sier Tomas Harbu.

Publisert Sist oppdatert

Tomas Harbu er driftssjef for den nye restauranten på Gol. Sammen med Burger Kings åpningsteam og en nesten fullsatt stab av hallingdøler, er de klare til å fyre opp den nye grillen på Gol.

– Vi er fortsatt på utkikk etter en sulten og kvalifisert restaurantsjef. I dag er vi i prosess med noen spennende kandidater, men tar også imot flere henvendelser.

Tomas Harbu

– Vi har et team med 25 toppmotiverte medarbeidere klare for åpning. Alle er fra nærområdet og i alderen 16 – 34. De kjenner stedet og lokalbefolkningen godt, og nå har de fått god opplæring i ekte Burger King-stil. Derfor er jeg sikker på at dette blir suksess, sier Harbu.

Gangavstand til sentrum

Restauranten åpner i et helt nytt bygg som ble påbegynt i høst, med enkel innkjøring fra bilveien. Det er også gangavstand til restauranten fra Gol sentrum. Nå står den klar med Burger Kings nyeste design. Restauranten er utstyrt med fire selvbetjeningskiosker, stort lekerom og Drive-Thru. Uteservering åpner til sommeren.

– Vi er ydmyke og stolte over å kunne åpne her på Gol. Vårt ønske er å være et hyggelig samlingspunkt for lokale og gjennomreisende. Samtidig skal Burger King Gol være en solid og spennende arbeidsplass, og god lokal samarbeidsparter, sier Harbu.

På jakt etter en sulten restaurantsjef

Selv om staben er på plass har ikke Harbu funnet noen til å lede restauranten og medarbeiderne helt enda.

– Vi er fortsatt på utkikk etter en sulten og kvalifisert restaurantsjef. I dag er vi i prosess med noen spennende kandidater, men tar også imot flere henvendelser. Restaurantsjefen skal ha ansvar for daglig drift i restauranten og personalansvar for hele staben her på Gol. Det er en fin mulighet for noen som ønsker seg en lederstilling med mye ansvar, sier Harbu.

I påvente av en fast restaurantsjef skal teamet ledes av Solveig Marie Kostøl, som har jobbet som restaurantsjef på Burger King i Bergen. Nå tar hun et midlertidig opphold på Gol, før hun vender hjem til Kristiansand.

Om Burger King Gol

  • Driftssjef Tomas Harbu har overordnet ansvar
  • Team: 25 medarbeidere fra nærområdet, på hel- og deltid
  • Adresse: Storøyne 19, 3550 Gol
  • Åpningstider: 10 – 23 alle dager
  • Antall sitteplasser: ca. 80
  • Uteservering fra sommeren
  • Stort lekerom
  • Drive-Thru

4 selvbetjenings kiosker

Powered by Labrador CMS