F.v. Steffen Andersen (daglig leder), Sven Erik Hatleskog (franchisetaker), Sverre Halvorsen (franchisetaker) og Fredrik Pay (Franchise Business Leader). Foto: Burger King.
F.v. Steffen Andersen (daglig leder), Sven Erik Hatleskog (franchisetaker), Sverre Halvorsen (franchisetaker) og Fredrik Pay (Franchise Business Leader). Foto: Burger King.

Burger King inntar Notodden

Fredag 28. juni åpnet Burger Kings helt nye restaurant på Notodden. 20 topp motiverte medarbeidere gleder seg til å servere flammegrillede Whoppere til både lokale og tilreisende. 

Publisert

Burger King Notodden ligger på Nesøya ved E134. Restauranten åpnet fredag 28. juni klokken 10.00. Det er Sven Erik Hatleskog og Sverre Halvorsen som er franchisetakere, og Steffen Andersen som skal drive restauranten.

- Vi er nå et team på 20 toppmotiverte medarbeidere som gleder oss ønske Notodden velkommen. Det har vært veldig stor pågang på stillingene, og vi har hatt over 120 søkere, sier restaurantsjef Steffen Nicolai Andersen.

- Den siste tiden har jeg vært en del av åpningsteamet til Burger King. Vi har reist rundt i Norge og hjulpet til med åpning av nye restauranter. Dette blir den ellevte restauranten jeg er med å åpne, men få steder har det vært like mye oppmerksomhet før en åpning som akkurat i Notodden, sier Andersen.

Andersen er opprinnelig fra Porsgrunn, men flytter til Notodden for å drive restaurant. Han har tidligere jobbet som skiftleder hos Burger King Telemarksporten. Nå gleder han seg til å ta fatt på den nye muligheten han får som restaurantsjef hos Burger King.

Godt samarbeid med NAV

I ansettelsesprosessen har franchisetakerne og restaurantsjefen jobbet tett med det lokale NAV-kontoret i Notodden.

- Vi ønsker å være en god nabo og støttespiller i nærmiljøet. Vi har hatt et spesielt godt samarbeid med NAV i Notodden, som har hjulpet oss å skaffe motiverte og dyktige medarbeidere. Nå består teamet av en god blanding av ungdom som møter sin første jobb og erfarne arbeidstakere. Jeg gleder meg til å drive restaurant med et så bra team, forteller franchisetaker Sverre Halvorsen.

Gleder seg til å åpne ny restaurant

Den andre franchisetakeren er Sven Erik Hatleskog. Han har fra før ansvaret for Burger King i Revetal. Hatleskog og Halvorsen er svogere, og skal bidra på hver sin måte.

- For meg er gjestene det aller viktigste. Jeg liker å bruke tid ute i restauranten, prate med gjester, rydde og holde orden. Alle som kommer til Burger King Notodden skal møtes med et smil og føle seg velkommen, sier Hatleskog.

Om Burger King.

Burger King er en av verdens største restaurantkjeder, med mer enn 14 000 restauranter i mer enn 100 land, hvorav 137 i Sverige, 82 i Norge og 53 i Danmark. 90 prosent av Burger Kings restauranter i verden eies og drives av franchisetakere som har vært familiedrevet i generasjoner. Burger King er en del av Umoe Restaurants.

Fakta om Burger King Notodden
  • Adresse: Nesøya, E143.
  • Åpningstider: 10:00 – 22:00 man-lør, 12:00 – 22:00 søn
  • Antall medarbeidere: 20
  • Restaurantsjef: Steffen Andersen
  • Franchise: Sven Erik Hatleskog og Sverre Halvorsen
  • Sitteplass til 84 personer
  • Restauranten har uteservering og tre selvbetjeningskiosker
Powered by Labrador CMS