Fiskeriet Lakseloin trekkes tilbake fra 28 butikker på Østlandet

Bremnes Seashore AS har fått påvist spor av bakterien listeria monocytogenes i produksjonen med slaktedato 3. oktober 2019, alle SALMA-produkter fra denne datoen trekkes tilbake fra markedet.

Publisert

Som en konsekvens av dette funnet blir 65 kilo av produktet «Fiskeriet Lakseloin» med denne produksjonsdagen kalt tilbake fra markedet.

Aktuelt parti har vært i salg i 28 REMA 1000-butikker på Østlandet fra fredag 4.oktober, og har partinummer 221253.

De som har kjøpt dette produktet bør ikke spise det. Produktet kan byttes inn i en hvilken som helst REMA 1000-butikk.Smittefaren er svært lav, men dersom noen har inntatt produktet og ønsker mer informasjonen bes de ta kontakt med Bremnes Seashore. REMA 1000 beklager hendelsen.

Bremnes Seashore trekker dessuten tilbake alle SALMA-produkter knyttet til 3. oktober.

Dette gjelder alle SALMA-produkt merket med partinummer 122324 og 221253. I tillegg gjelder det SALMA Smoked merket med partinummer 221252.

De tilbakekalte produktene har vært i salg i butikk fra mandag 7. oktober, med unntak av OBS Haugesund hvor varene har vært i salg fra fredag 4. oktober.

Produsenten beklager det som har skjedd, og opplyser at de som har kjøpt disse produktene, blir bedt om å kaste dem. Det er også mulig å returnere produktene til den butikken de ble kjøpt i for å få pengene tilbake.