Lucky Bowl blir størst i Norge

Lucky Bowl kjøper 6 bowlingsenter fra Bowling 1 Holding AS og blir Norges største «eatertainment» kjede.

Publisert Sist oppdatert

Lucky Bowl er i dag Norges ledende bowlingselskap med totalt 14 bowlingsenter. Nå tar kjeden ytterlige grep for å forankre sin posisjon og kunne tilby sitt konsept til enda flere gjester ved å kjøpe 6 nye bowlingsenter fra Bowling 1 Holding AS.

Bowling 1 sine senter i Drammen, Jessheim, Moss, Hamar, Strømmen, og Trondheim blir nå en del av Lucky Bowl sin storsatsing for å bli Norges største «eatertainment» kjede. Totalt har selskapet nå 20 bowlingsenter og en total omsetning på 180 mkr.

Rune Skandsen i Lucky Bowl.
Rune Skandsen i Lucky Bowl.

- Vi er veldig glade for å ønske Bowling 1-sentrene velkommen inn i Lucky Bowl. Det er seks bra senter som kompletterer våre steder perfekt. Alle disse sentrene skal nå bygges om til å passe inn i vårt konsept og vi gleder oss veldig til å sette igang med denne jobben, forteller Rune Skandsen, gründer og daglig leder av Lucky Bowl.

En betydelig medeier

Bowling 1 Holding AS eies av Stig Werner Hansen og Ståle Johansen, og vil etter transaksjonen bli en betydelig aksjonær i Lucky Bowl. Ståle Johansen vil fortsatt være aktiv i den løpende driften og Stig Werner Hansen vil gå inn i styret.

- Dette er en milepel både for Bowling 1 Holding og oss personlig. Dette er riktig utvikling både for våre sentre og våre ansatte. Sentrene har utviklet seg både kvalitetsmessig og innholdsmessig i de 29 årene siden jeg startet i Hamar i 1991, sier Stig Werner Hansen, daglig leder i Bowling 1 Holding AS.

20 bowlingsentre i Norge

Lucky Bowl har ingen planer om å stoppe veksten med dette selv om de nå er oppe i 20 senter. Ytterlige nyetableringer planlegges allerede senere i år, og flere i årene som kommer.

Kjeden har fått mange tilbud om ledige lokaler den siste tiden, som trolig har en sammenheng med «butikkdøden». Det jobbes grundig og konkret med plassering for å oppnå best mulig geografisk spredning for å skape videre vekst.

Et aktivitetssenter for alle

Styrken til Lucky Bowl er at konseptet treffer flere målgrupper. Bowling er en aktivitet som lenge har vært populært for familier og barneselskap, men med Lucky Bowl sitt fokus på kvalitet og helhetsopplevelsen har voksne, firma og teambuilding blitt en viktig inntektskilde.

Selskapet har det siste året fokusert mer og mer på flere aktiviteter og tilbyr nå ulike aktiviteter som Megazone, Escape box og ikke minst storsatsningen Lucky Dart på flere avdelinger. Med stadig nye lanseringer kombineres aktivitet, underholdning, mat og drikke til et helt nytt nivå.