Årets siste CONVENIENCE på tur i posten

PAPIRUTGAVEN: Vi nærmer oss jul og årets siste papirutgave av CONVENIENCE er på tur i posten til våre abonnenter. Her får du blant annet vite hvordan man lykkes med bake-off i stor skala, og hva som skal til for å lykkes som kjøpmann i nord.

Publisert Sist oppdatert

Leder

Året 2020 har virkelig vært et turbulent år med opp og nedturer om hverandre. Vi startet ved godt mot i januar og februar. I mars ble det bråstopp, omtrent samtidig som SMAK-messen ble arrangert. Her lå det mange store planer og forhåpninger om god business, slik gikk det ikke for alle. Med en bråstopp i norsk næringsliv, noe også vår bransje fikk merke, var det mange som spurte seg selv; Hva gjør vi nå?

Les hele lederen her

Circle K: Har samlet inn mer enn 33 millioner til kreftsaken

De siste ni årene har kunder ved landets Circle K-stasjoner bidratt med mer enn 33 millioner kroner til Rosa sløyfe og brystkreftsaken. Årets aksjon endte på nærmere 2,8 millioner kroner.

BOLLELAND PÅ ESPA:

Selger boller og kaffe for over 25 millioner kroner

STANGE: Bolleland på Espa setter stadig nye rekorder og hadde til tross for koronapandemien hele 78 000 betalende kunder innom butikken i juli. I år lander bollesalget på om lag 1 850 000 boller – neste år sikter de mot 2 millioner.

YX Vadsø imponerer med en svært entusiastisk butikksjef

ØST-FINNMARK: Martyna Drebkowska er butikksjef ved YX stasjonen i Vadsø. Med sin utpregede serviceinnstilling har hun og hennes team sørget for at de gikk til topps i YX og ble kåret til Årets selveier i Region Nord i 2019.

TVEDESTRAND:

Åpnet Norges mest komplette veiserviceanlegg

Det nye veiserviceanlegget til St1/Shell på Grenstøl utenfor Tvedestrand inneholder blant annet en energistasjon, tretti døgnhvileplasser, treningsapparater, hundeluftegård, bilvask og en sterk miljøprofil.

BRANSJEJUS

BRANSJENYTT

____________________________

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnement

Last ned bladet

Powered by Labrador CMS