Bolleland-ansatt kåret til verdens beste Shell-ansatt

Lørdag kveld gikk Christer Haugsveen helt til topps i Shell Awards. Han vant den gjeveste prisen av dem alle: Verdens beste Shell-ansatt. I konkurranse med 40 land, så var det den blide hedmarkingen fra Shell Espa som stakk av gårde med seieren.

Publisert

- Jeg er helt i ekstase og kan ikke tro at jeg har vunnet. Det er det gøyeste jeg har opplevd i hele mitt liv, sier den lykkelige vinneren Christer Haugsveen.

Anita Sørlundsengen, retaildirektør i Shell/St1 er ikke i tvil om hva som sikret seieren under Shell Awards:

- Christers prestasjoner sammen med Espa sin særstilling i Norge har vært en viktig ingrediens. Juryen i Globale Shell var svært begeistret for Christer, og vi håpet selvfølgelig på seier, likevel var det nesten ikke til å tro da Christer ble ropt opp på scenen. Vi er utrolig stolte av å ha verdens beste Shell-ansatt, sier hun i en pressemelding.

Spesielt blikk for kundeservice

Juryen var ikke i tvil: Christers helt spesielle blikk for kundeservice, hans inkluderende væremåte - samt kreativitet i hvordan drive stasjonen til nye høyder, gjorde at Globale Shell synes han var en verdig vinner.

Foruten å være en fantastisk kollega, er Christers unike egenskap at han inspirerer folk rundt seg, og får fram potensialet både i mennesker og butikk.

- Christer er en skikkelig humørspreder som har mange gode innspill og ideer om både butikk og salg. Har er en selger med stor S, og er fokusert på målene sine og oppnåelsen av disse. Han kler alle roller i den daglige driften og gjør alt fra i plukke søppel til å betjene kunder og lage boller.

40 land

Hvert år måler Shell kundeopplevelse og gjennomføring på samtlige anlegg i hele verden. Vinneren er den som gjennom sitt arbeid inspirerer kunder og kollegaer til de beste prestasjoner og kundeopplevelser. Med i konkurransen er ansatte fra 40 land. I Norge alene stod konkurransen mellom 3500 ansatte fra over 400 stasjoner, og Christer seilte opp som vinner.

Det var i februar 2017 under Shell Awards for Norge at Christer Haugsveen fra Løten ble kåret til Årets stasjonsmedarbeider -den gjeveste prisen av dem alle. Haugsveen jobber på Espa Servicesenter AS, også kjent som Bolleland ved E6, en stasjon som også har hatt stor økning i antall kunder i 2016.

- Det er knapt noen bensinstasjoner i Norge kundene kjenner så godt som Bolleland på Espa. Stasjonen har lykkes med å ta en tydelig posisjon på boller, men er en viktig stasjon i nettverket vårt også av mange andre grunner. De er gode på drivstoff, kundevekst og driver stasjonen med kunden i sentrum. De er til inspirasjon i kjeden vår, og Christer fronter stasjonen på en utmerket måte, sier Anita Sørlundsengen, retaildirektør i Shell/St1.

St1 drifter Shells bensinstasjoner i Norge under lisens. I oktober 2015 overtok St1 Nordic Oy, et finsk energiselskap, Shells nedstrømsvirksomhet i Norge. Selskapet driver i dag Shells bensinstasjoner, bedriftsmarkedet,tankanlegg og distribusjon over hele landet. St1 har virksomhet i Finland, Sverige og Norge, og opererer 1500 bensinstasjoner, bioetanolfabrikker og et oljeraffineri.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg  oss på Facebook

.

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev
Powered by Labrador CMS