NY BOK: Poké!

Publisert: 26. februar 2018 kl 10.20
Oppdatert: 26. februar 2018 kl 10.20

Poke består hovedsakelig av rå fisk, ris, nøtter og marinader, og kan utformes og varieres i det uendelige.

I denne boka har poke-kokk Oskar Sellin og matskribent og blogger Helle Øder Valebrokk dykket ned i historien rundt den hawaiiske retten, og funnet fram til deilige varianter fra hele verden.

Her får du oppskrifter inspirert av Hawaii, Asia, Stillehavet, California, Mexico og Skandinavia, og ikke minst forslag til hvordan du kan bytte ut fredagstacoen og lage et ordentlig sunt og digg poke-party. Med sine karakteristiske food-trucks har Oskar Sellin gledet nordmenn med poke bowls siden sommern 2016. Nå har han også startet sin egen poke-restaurant på Bislett i Oslo.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Saken fortsetter under annonsen

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb