Nyheter

McDonald’s-bøker kan bli Norges mest leste barnebøker

McDonald’s i Norge lanserer 12 bøker som Happy Meal-leke. Med over en kvart million bøker i opplag vil McDonald’s bidra til å gi leseglede til familier over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

Bøkene du nå kan få på McDonald’s består av en serie med totalt 12 ulike bøker av den anerkjente forfatteren av barne- og ungdomslitteratur Cressida Cowell. Hun er kjent for sin suksess med Dragertreneren-bøkene, som det også har blitt laget tre filmer og TV-serie av.

Vi ønsker å bidra til gode lesestunder for familier, og vi håper dette er bøker som blir lest igjen og igjen, sier Pia Martinsen Mellbye, Managing Director i Food Folk Norge, som er selskapet som forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge.

Kan sette Norgesrekord

McDonald’s i Norge har bestilt et opplag på over en kvart million bøker, og om etterspørselen står til forventningene kan de med dette bli distributør av en av landets mest leste barnebøker.

Bøkene vil passe for barn i barnehagen og barneskolen, men kan leses av hele familien. Bokserien handler om Tretopp-tvillingenes opplevelser og deres foreldre som har bygd en tidsmaskin for å dra tilbake i tiden for å studere på dinosaurenes tid.

- Vi håper bøkene våre kan gi et lite avbrekket i hverdagen og være et hyggelig samlingspunkt for både store og små, sier Pia Martinsen Mellbye.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS