Arkivfoto fra Biltema Stjørdal.
Arkivfoto fra Biltema Stjørdal.

Biltema i Namsos åpnet tre dager før skjema

Biltema investerer sterkt i utbygging av nye konseptvarehus med egen cafe, og kjedens nyeste varehus i Namsos er nå åpnet. Etableringsteamet har jobbet med full innsats og i løpet av fredagen ble det avgjort at kjedens nyeste og mest moderne varehuset åpnet samme dag, 3 dager før planlagt åpning.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby, har selv vært til stede i sluttspurten i byggingen og er svært fornøyd med å kunne åpne det nye varehuset i Namsos:

Dag Bergby i Biltema Norge.
Dag Bergby i Biltema Norge.

- Det er en glede å jobbe i en så offensiv kjede med så mange kompetente og positive ansatte. Med denne byggingen setter vi på Biltema ny rekord i effektivitet og kan altså åpne varehuset hele 3 dager før skjema! Vi stopper ikke her, og dersom myndighetene her til lands ønsker oss velkommen, vil vi etablere mange flere slike varehus rundt om i Norge de nærmeste årene og fortsette å skape nye arbeidsplasser og verdier, sier Bergby i en pressemelding.

Konseptvarehuset er på 6000 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas sortiment med over 19 000 varer. Med hentelager, selvbetjente kasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering, sykkelparkering - og ikke minst populære Biltema Cafe med svenske lave priser, er det nye varehuset særdeles kundevennlig.

Steve Andersen sammen med cafeansvarlig i Biltema Namsos, Veronica Vikan. De gleder seg stort over nyåpningen som ligger foran skjemaet.
Steve Andersen sammen med cafeansvarlig i Biltema Namsos, Veronica Vikan. De gleder seg stort over nyåpningen som ligger foran skjemaet.

Varehussjef Steve Andersen, og resten av team Biltema Namsos ønsker kundene velkommen i det nye varehuset.

- Endelig nå har vi åpnet vårt nye fantastiske varehus! Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til en helt ny handleopplevelse, og Cafe hos Biltema i Namsos, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS