Butikksjef Ragnhild Prestnes sammen med sine kolleger.
Butikksjef Ragnhild Prestnes sammen med sine kolleger.

Nyåpning av Shell Laguneparken

Mandag 23 oktober var det nyåpning av Shell Laguneparken. Til kunder som tok turen innom, fristet de med gode tilbud på burgere og pølser, smaksprøver og halv pris på dett nye bilvaskkonseptet, Norgesvask. 

Publisert

 Shell Laguneparken er flaggskipet vårt i Bergen, og en av våre viktigste stasjoner. Øyvind Andreassen som driver stasjonen, driver i tillegg syv andre Shell-stasjoner i Bergen. Han har vært med i Shell siden 1997 er en av våre virkelig store drivere. Det er fordi han er initiativrik og har store ambisjoner. Han er dessuten ikke redd for å sette seg høye mål, sier regionssjef Randi Kvaløy i Shell/St1 Norge As.

Nytt interiør og drivstoff

Den nye butikken har de siste ukene gjennomgått store forandringer. Fokuset har ligget på større og bedre mattilbud, med fersklaget mat og et bredere kaffetilbud. I tillegg har stasjonen fått et nytt sitteområde med god plass til mange gjester. Der blir det mulig å sette seg ned, nyte en kopp kaffe og lade mobilen og koble seg på WIFI. Stasjonen har også det nye drivstoffet REx Diesel, som kan fylles på alle dieselbiler. REx gir både bedre yteevne og reduserer CO2-utslipp med 40 prosent.

Et stort potensiale

 Øyvind er en inspirasjon for oss alle. Vi er heldige som har dyktige drivere som han. Det er derfor heller ingen overraskelse at det er en av hans stasjoner som er blant de første i rekken av våre ombygde stasjoner. Vi ser et stort potensiale i en allerede svært vellykket stasjon, og jeg er derfor sikker på at Øyvind og hans team vil lykkes med den nye butikken, sier retaildirektør Anita Sørlundsengen, Shell/ St1 Norge AS.

Øyvind Andreassen gleder seg til åpningsdagen og ønsker alle hjertelig velkommen til nyåpning.

Jeg håper å se både nye og gamle kunder når vi nå inviterer til nyåpning av byens beste stasjon. Vi elsker jobben vår, og vi er stolte av å ha fått en splitter ny stasjon. Vi er døgnåpne, og hver eneste dag gjør vi vårt ytterste for at kundene skal bli fornøyde. På Laguneparken har vi i tillegg den aller beste bilvaskemaskinen som finnes på markedet, og vi garanterer ren bil.

 Folk har større forventninger til gode kundeopplevelser og mat på farta. Vi ville bygge stasjoner kunder opplever som annerledes og som man ikke finner andre steder langs veien i Norge. For det skal alltid være hyggelig å svinge innom en av våre energistasjoner, avslutter Sørlundsengen.

St1 drifter Shells bensinstasjoner i Norge under lisens. I oktober 2015 overtok St1 Nordic Oy, et finsk energiselskap, Shells nedstrømsvirksomhet i Norge. Selskapet driver i dag Shells bensinstasjoner, bedriftsmarkedet,tankanlegg og distribusjon over hele landet. St1 har virksomhet i Finland, Sverige og Norge, og opererer 1500 bensinstasjoner, bioetanolfabrikker og et oljeraffineri.

 

Powered by Labrador CMS