Bensinstasjoner

Mann siktet for ransforsøk på Circle K

FINNMARK: Tirsdag ble Circle K i Vadsø utsatt for en utagererende og aggressiv mann i 30- årene. Nå er mannen siktet for ransforsøk.

Publisert Sist oppdatert

­Mannen i 30-årene fremstilles for varetektsfengsling skriver lokalavisen Ifinnmark.no.

Mannen var tydelig bruset da han tok seg inn på stasjonen, og han var både utagerende og aggressiv mot stasjonens medarbeider. Mannen skal også ha kastet gjenstander rundt inne på stasjonen.

Politiet opplyser til avisen at det ble brukt en gjenstand, men de vil ikke å gå i detaljer rundt hendelsen så tidlig i etterforskningen.

Ingen personer skal være fysisk skadd, men mannen sørget for skadeverk både på varer og møbler.

Circle K sentralt er opptatt av å ivareta stasjonens medarbeidere. Kommunikasjonssjef og pressetalsmann i Circle K, Knut Hilmar Hansen, sier det er en sterk påkjenning å bli utsatt for en slik hendelse.

Beredskapsteamet i Oslo har vært i kontakt med selskapets lokale representanter i Vadsø, og Hansen forteller at Circle K har rutiner for å følge opp når slike hendelser inntreffer.

– Vi er veldig observante for psykiske reaksjoner som kan oppstå i etterkant. Det er en veldig trist hendelse, og det tar tid å bearbeide en så alvorlig opplevelse, sier Hansen.

Powered by Labrador CMS