Bensinstasjoner

En person ble utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Bjørnsletta ved Ullern i Oslo, opplyser politiet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Bensinstasjon ranet med håndvåpen i Oslo

En ansatt på Shell Bjørnsletta i Oslo er utsatt for et væpnet ran i går kveld, varsler politiet. Ingen ble skadd i ranet, og sent mandag kveld var ingen pågrepet.

Publisert Sist oppdatert

– Klokka 19.45 fikk vi melding fra bensinstasjonens eier om et væpnet ran. En gjerningsperson hadde vært inne og truet med håndvåpen, og dratt fra stedet i ukjent retning, sier innsatsleder Anders Rønning i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med store styrker, men opplyser ved 23.30-tiden at de har avsluttet det aktive søket uten at noen er pågrepet.

Gjerningsmannen beskrives som en mann med nordisk utseende, over 1,75 høy, med blå lue, kamuflasjejakke og dongeribukser. Han har fått med seg penger, og flyktet i utgangspunktet til fots sørover fra gjerningsstedet.

Den ansatte var fysisk uskadd, og ble ivaretatt av bensinstasjonens eier.

– Vi avhører den ansatte og gjennomfører en åstedsundersøkelse, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etter ranet.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS