Daglig leder på Circle K Bamble er Lindy Haukedal fra Bamble.
Daglig leder på Circle K Bamble er Lindy Haukedal fra Bamble.

Circle K E18 Bamble kåret til «Most important store of 2020»

I sommer åpnet Circle K et nytt og topp moderne veiserviceanlegg på Bamble i ”gamle” Telemark. Fredag ble stasjonen anerkjent som den viktigste nyåpningen i Europa, under den internasjonale bransjeprisen NACS-Awards.

Publisert Sist oppdatert
Sverre Rosén i Circle K.
Sverre Rosén i Circle K.

– Vi står i en tid med enorme endringer innen mobilitet. Denne prisen er en anerkjennelse av at Norge ligger helt i front av utviklingen, og at vi i Circle K tar gode valg for å møte behovene til fremtidens reisende kunde, sier Sverre Rosén, Norgessjef i Circle K.

NACS International Convenience Retailer of the Year Award, er en årlig kåring i regi av den globale bransjeforeningen NACS, som samler toppledere fra hele dagligvare- og drivstoffbransjen hvert år. Circle K vant i år prisen foran to store britiske butikkonsepter, Morrisons Market Kitchen i Manchester og Asda on the move i Walsall.

Stas å sette Bamble på verdenskartet

Stasjonsdriver ved Circle K E18 Bamble, Lindy Haukedal, forteller at hele gjengen er stolte over å ha vunnet prisen.

– Jeg kan nok snakke på vegne av alle som jobber her, når jeg sier at vi er veldig stolte over å ha vunnet denne prisen. Sånne opplevelser gjør det ekstra gøy å gå på jobb hver dag, i tillegg er det stas at vi kan sette lille Bamble på verdenskartet! Vår stasjon er rigget for å imøtekomme behovene til alle som ferdes langs veien. Derfor var det veldig treffende da juryen trakk frem at kundene får dekket alle behov hos oss, med minimal kontakt med andre mennesker. Eksempelvis gjennom å bestille varene rett ut i bilen. Det har vært et viktig fokusområde for oss gjennom dette året, sier hun.

Åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide under åpningen av Circle K E18 Bamble, her sammen med daglig leder Lindy Haukedal fra Bamble.
Samferdselsminister Knut Arild Hareide under åpningen av Circle K E18 Bamble, her sammen med daglig leder Lindy Haukedal fra Bamble.

Circle K E18 Bamble ble åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide i juli 2020, og introduserte stasjonen som «verdens mest moderne veiserviceanlegg og døgnhvileplass».

– Det er en stor glede å få være med og åpne verdens mest moderne veiserviceanlegg og døgnhvileplass. Som samferdselsminister er det to saker som er spesielt viktig for meg, og det er trafikksikkerhet og klima og miljø. Dette anlegget oppfyller begge deler. Flere døgnhvileplasser er den beste trafikksikkerheten vi kan få, mens gode lademuligheter er klimavennlig og bra for miljøet, sa Knut Arild Hareide.

Siste generasjons stasjonskonsept

Veiserviceanlegget er bygget for å møte dagens og fremtidens krav, det ligger sentralt plassert langs E18 i Telemark og er med sine 36 mål landets største.

Butikken har siste generasjons stasjonskonsept og tilbyr et variert og godt utvalg av kald og varm mat og drikke. Innvendig har butikken et restaurantpreg, med god kapasitet på sitteplasser og toaletter.

Her er lenke til årets digitale utdeling av NACS-prisen «The most important store of 2020» Om Circle K E18 Bamble.

Fakta om Circle K Bamble:

· Anlegget har også en grønn og moderne rasteplass, med sittegrupper og gode lekemuligheter for barna

· Først i Norge med milesBio HVO100 til personbiler – helt palmefritt avansert biodrivstoff

· Et av landets største knutepunkter for elbiler, med totalt 40 ladeplasser

· 25 døgnhvileplasser for yrkessjåfører, med tilgang til strøm, dusj, toalett og stor sitteavdeling

· Planløsning som skiller tungtrafikk fra myke trafikanter

Powered by Labrador CMS