Nyheter

Coca-Cola, Diplom-is og Baxt til topps i Narvesen og 7-Eleven

PRISDRYSS: Under onsdagens hyggelige samling på Wallmans Oslo kåret Reitan Convenience Årets nyheter og Årets produkter. I tillegg ble Årets KAM, Glenn Håkan Filling i Norsk Tipping, hedret med en egen pris.

Publisert Sist oppdatert

Av: Karine Hildonen Henriksen KARINE@ASKMEDIA.NO

Det er utrolig viktig for oss å ha med oss leverandørene på laget. Fremdriften vi kan ha når ressursene har de samme målene, er langt større enn om vi jobber hver for oss. Da er det avgjørende å samles slik at vi kan kommunisere vår retning og våre tanker og gjennom det finner vi felles veier videre, sier administrerende direktør i Reitan Convenience (RCN), Kenneth C. Olsen.

Kenneth C. Olsen i Reitan Convenience (Foto: Karine H. Henriksen)

Gode samarbeidspartnere

I RCN liker vi å unne og beundre, årets vinnere er som alltid utrolig gode samarbeidspartnere for oss og kjøpmennene våre. Vi setter stor pris på innsatsen de gjør og hvordan vi samarbeider, fortsetter han.

Årets produkter

RCN kårer årets produkt i alle kjeder for 2019. Dette er produkter som har bidratt til positiv utvikling i butikkene i året som har vært.

Årets produkt i 7-Eleven Bensin er :

Monst

er Energy fra Coca-Cola

Årets produkt i Narvesen er:

Fruitero med

Bringebær og jordbær fra Diplom-is

Årets produkt i 7-Eleven BY er:

Grov baguette med ost & skinke fra Baxt

Årets nyheter

Coca Cola: (F.v) Trond Arnesen fra RCN, Fredrik Eriksen, Henrik Aas, Karianne Kaatorp og Stian Breivik fra RCN. (Foto: RCN)

RCN kåret også årets nyhet i alle kjeder. Dette er de nyhetene de har lansert siste 12 måneder som har hatt best utvikling 3 måneder etter lansering. Alle disse nyhetene har blitt godt tatt imot av kjøpmenn, selgere og ikke minst kunden.

Årets nyhet i 7-Eleven by:

Street Burrito Vegan fra BAMA

Årets nyhet i Narvesen:

Street Wrap Thai Chicken fra BAMA

Årets nyhet i 7-Eleven bensin:

Medium mix bucket fra Crispy Fried Chicken

Årets Kam er Glenn Håkan Filling fra Norsk Tipping

I begrunnelsen for kåringen av Årets KAM står det følgende:

«Årets KAM i Reitan Convenience har utmerket seg ved å være genuint interessert i butikkenes utvikling.

Årets produkt fra Diplom-is: Per Kåre Langlo fra Diplom-is og Stian Lauritsen fra RCN.(Foto: RCN)

Årets KAM foreslår stadig forbedringer for å maksimere butikkenes omsetning og forbedre salgsprosessen.

Årets KAM er alltid i forkant av utfordringer og er god til å informere og bidra med det som behøves.

Årets KAM er også kjent for å delta aktivt i arrangementer sammen med våre butikker for å skape god stemning og engasjement.

Årets KAM er alltid tilgjengelig og svært imøtekommende for nye forslag og ideer. Han er en god sparringspartner for Reitan Convenience og vi har lykkes med et veldig godt samarbeid over mange år.

Årets KAM er: Glenn Håkan Filling fra Norsk Tipping!»

Vi gratulerer alle vinnere!

Årets to nyheter fra Bama: (F.v) Anniken Haugen RCN, Ottar Ferstad og Colin Campell fra Bama, og Stian Breivik RCN. (Foto: RCN)
Crispy fried Chicken fra CFC Norway: (F.v) Stian Breivik RCN, Trond Arne Stavne fra CFC og Anniken Haugen fra RCN. (Foto: RCN)
Årets KAM ble Glenn Filling fra Norsk Tipping. Fra venstre: Øyvind Lambert Stenersen fra RCN, Ola Granström fra Norsk Tipping, som mottok prisen på vegne av Glenn Filling og Stian Breivik RCN. (Foto: RCN)
Powered by Labrador CMS