Reitan Convenience kjøper kaffekjede i Baltikum

Publisert: 3. oktober 2018 kl 14.44
Oppdatert: 3. oktober 2018 kl 14.44

- Caffeine Roasters er en av de sterkeste merkevarene for kaffebarer i Baltikum, og de er kjent for sin kvalitetskaffe og gode service. Kafeene er plassert på de beste beliggenhetene i de største byene. Vi skal vokse videre i våre tre baltiske land, og vi ser i tillegg muligheter for ekspansjon i andre land med Caffeine Roaster, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Johannes Sangnes.

Caffeine Roasters ble etablert i 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Dette gjør Caffeine Roasters til den største kaffekjeden med et av de sterkeste merkenavnene i Baltikum.

Administrerende direktør i Reitan Convenience Johannes Sangnes. (FOTO: ODD VANEBO)

- Vi er svært fornøyd med å få Reitan Convenience på laget og sammen skal vi kunne ta konseptet ut i nye markeder. De er profesjonelle og langsiktige eiere, som allerede har suksess i våre markeder, sier Nidas Kiuberis, sjef for Coffee and Communications i Caffeine.

Reitan Convenience har med sine 531 butikker allerede en betydelig tilstedeværelse i Baltikum gjennom kjedene Narvesen, R-kiosk og Lietuvos Spauda.

Saken fortsetter under annonsen

- Oppkjøpet er et naturlig skritt videre for oss med vår sterke tilstedeværelse i Baltikum, og en bekreftelse på vår visjon om å bli størst på convenience i Europa, sier Sangnes.

Oppkjøpet forutsetter godkjennelse fra de lokale konkurransemyndighetene.

Ledige stillinger – Conveniencejobb