Nyheter

Arkivfoto: Karine H. Henriksen

McDonald's rydder sammen i Rusken-uken

McDonald's er med når Rusken-uken går av stabelen i Oslo. Burgerkjeden ønsker gjester velkommen innom deres stand i Spikersuppa, «Rusken-byen», der de vil fortelle om deres arbeid innen bærekraft. Her blir også de nye serveringsbrettene som er laget av 100 prosent havplast presentert sammen med The Good Store.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg vil Ronald McDonald Barnefond delta, og det vil være morsomme aktiviteter for barn, hvor de kan vinne morsomme og miljøvennlige gaver. Standen vil være bemannet hver dag fra klokken 10.00 til 16.00.

I løpet av uken vil også flere av restaurantene i Oslo holde ryddeaksjoner i sitt nærområde. I tillegg deltar de på Elverusken på tirsdag, Næringslivsrusken på onsdag, og Groruddalsrusken på torsdag.

Programmet for Rusken-uken vil være som følger (med forbehold om endringer):

MANDAG 6. MAI:

Åpning av Rusken-uken kl. 12.00 ved Byrådsleder i Oslo samt underholdning.

McDonald's-stand i Spikersuppa åpen mellom ca. klokken 12.00-16.00.

TIRSDAG 7. MAI:

McDonald’s deltar i Næringslivsrusken; ryddeaksjon langs Akerselva initiert av Elvebakken vgs.

McDonald's-stand i Spikersuppa åpen ca. klokken 10.00-16.00.

ONSDAG 8. MAI:

McDonald’s deltar i Næringslivsrusken. Det arrangeres ryddeaksjoner blant bedrifter rundt omkring i byen gjennom hele dagen. McDonald's rydder sammen med Kirkens Bymisjon på Majorstuen og i sentrum.

McDonald's-stand i Spikersuppa åpen ca. klokken 10.00-16.00.

TORSDAG 9. MAI:

McDonald's deltar i Groruddalsrusken. Den åpnes kl. 10.00 ved Byrådsleder i Oslo @Groruddalsparken. Det skal ryddes rundt Alnaelva, samt settes ut ørret i vannet. For alle som har deltatt blir det show og konsert i Groruddalsparken kl. 18.00.

McDonald's-stand i Spikersuppa er åpen ca. klokken 10.00-16.00.

FREDAG 10. MAI:

McDonald's-stand i Spikersuppa er åpen ca. klokken 10.00-16.00.

LØRDAG 11. MAI:

Ordfører i Oslo åpner dagen i Spikersuppa, «Rusken-byen», klokken 12.00. Det blir forskjellige arrangementer og aktiviteter gjennom dagen, for både barn, ungdom og voksne frem til klokken 16.00.

McDonald's ønsker alle velkommen innom deres stand i løpet av uken.

Food Folk Norge AS

forvalter og utvikler McDonald’s merkevare i Norge. McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 72 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,9 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Selskapet har over 3 100 medarbeidere, og ble i 2018 kåret blant én av Norges beste arbeidsplasser. De mottok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av medarbeiderne er unge mennesker. Dette gjør dem til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Deres medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Powered by Labrador CMS