(FOTO: MENIGO)
(FOTO: MENIGO)

St1 inngår avtale med Menigo

SVERIGE: Fra høsten 2018 kommer restaurantgrossisten Menigo til å levere mat og drikke til selskapets 104 Shell stasjoner i Sverige.

Publisert

Valget falt på Menigo på grunn av deres ambisjon om å minske miljøavtrykket i hele sin virksomhet, noe som sammenfaller med St1s bærekrafts tankegang.

Avtalen styrker Menigos posisjon innen servicehandelen, der de i dag driver butikk-konseptene Time og Nära Dej. Foruten bærekraft har utvikling og fleksibilitet vært avgjørende i forhandlingene.

Det er veldig gøy at vi har fått tillit til å utvikle St1 sitt nye konsept. Vi deler verdier og har begge miljøspørsmål som en prioritert oppgave, sier Jonas Köhler, administrerende direktør i Menigo.

St1 eier og driver blant annet 104 bensinstasjoner under varemerket Shell i Sverige. St1 har tidligere outsourcet  sin retailvirksomhet, men tar den nå tilbake i egen regi. Ambisjonen er å øke kundetilfredsheten og utvikle stasjonene med tanke på fremtiden.

Vi har funnet en partner for vår visjon om et helt nytt og moderne retailkonsept, som vi ser både er samarbeids- og utviklingsorientert, sier Sofie Westman, leder for Convenience Retail St1 i Sverige.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS