StrongPoint lanserer mobile hentestasjoner for dagligvarer

StrongPoint lanserer sin mobile hentestasjon i 2020. Løsningen gjør det mulig å oppbevare kjøle- og frysevarer, samt romtempererte varer.

Publisert

Den nye hentestasjonen legges til eksisterende Click & Collect- portefølje, som også inkluderer StrongPoint Retail Parcel Locker, hentestasjoner spesielt utviklet for et bredt utvalg av non-food varer.

Selskapet har inngått en avtale med Axfood om levering av fire mobile hentestasjoner, og den første pilotløsningen forventes å være klar til bruk i Stockholmområdet i løpet av første halvår av 2020.

- Mobile hentestasjoner er et flott tilskudd til vår eksisterende Click & Collect-portefølje, og vi er svært fornøyde med å inngå et samarbeid med Axfood vedrørende uttestingen av løsningen på ulike lokasjoner i Stockholm. Den nye løsningen gir økt fleksibilitet ved at kundene kan plassere ut hentestasjonene på foretrukne steder, som for eksempel på bensinstasjoner, uten behov for byggetillatelse. Hentestasjonene kan også roteres mellom forskjellige hentepunkter, som for eksempel å betjene sluttkunder på vei til sommer- og vinterdestinasjoner, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint, og fortsetter:

- I tillegg kan vi optimalisere utplasseringen basert på brukeropplevelse og utnyttelse. Den mobile hentestasjonen er et viktig verktøy når det kommer til nye og innovative måter å nå forbrukerne på.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS