Shell sitt årlige høydepunkt er avlyst grunnet koronavirus

I dag var det ventet over 400 ledere og medarbeidere til Shell sitt årlige høydepunkt. Nå er arrangementet avlyst for andre gang.

Publisert Sist oppdatert
Erlend Føleide, Marketing and Operations Manager i St1 Norge/Shell
Erlend Føleide, Marketing and Operations Manager i St1 Norge/Shell

I tillegg til Shell, skulle også en rekke leverandører til bransjen delta på selskapets årlige kick-off, Sammen i Shell i 2020.

Ledere og medarbeidere fra alle landets Shell-stasjoner , omlag 220 bemannede stasjoner, var ventet til Oslo i dag - slik ble det ikke.

Følger rådene

Opprinnelig skulle arrangementet vært avholdt i Venezia i Italia, men ble flyttet til Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo på grunn av spredningen av korona-viruset i Italia. Nå følger Shell myndighetenes råd slik at også de bidrar til å begrense smitte i Norge.

- Det stemmer at vi har valgt å avlyse vårt arrangement som var planlagt fra i kveld og frem til fredag, bekrefter Erlend Føleide, Marketing and Operations Manager i St1 Norge/Shell.

Tett dialog med helsemyndigheter

Han sier selskapet har hatt løpende dialog med Bydelsoverlegen i St. Hanshaugen bydel i Oslo, som er ansvarlig for arrangementer i dette området.

- Bydelsoverlegen godkjente arrangementet og bekreftet at de HMS-tiltakene som ble gjort var gode og godt gjennomarbeidet. Når vi da likevel, etter flere grundige diskusjoner, valgte å avlyse, var det hovedsakelig med bakgrunnen i tre elementer, sier Føleide.

De tre hovedgrunnene er som følger;
- Vårt samfunnsansvar med å bidra til å begrense spredning av smitte så mye som mulig.

- Sikre at medarbeidere i vårt nettverk ikke blir utsatt for unødvendig risiko.

- Bidra til å redusere risiko for forstyrrelse av driften på stasjonene.

Det eneste riktige

Ifølge St1/Shell har dette ikke vært en lett beslutning.
- Men etter vår mening er dette den eneste riktige gitt utviklingen av situasjonen med korona-viruset i Norge både i går ettermiddag og kveld, avslutter Erlend Føleide.

Powered by Labrador CMS