Nikola Miletic (til venstre) og skiftleder Zulkarnain Husseini var godt fornøyd med åpningen.
Nikola Miletic (til venstre) og skiftleder Zulkarnain Husseini var godt fornøyd med åpningen.

MAX Burgers åpnet ved Stavanger lufthavn

Den 5. februar åpnet MAX Burgers ved Stavanger flyplass. Den nye restauranten er et ledd i  MAX sin videreutvikling i Norge. Målet er å etablere 40-50 restauranter innen ti år.

Publisert

SSP er franchisetaker og er ansvarlig for den daglige driften av restauranten.

Vi er glade for å åpne nok en ny restaurant i Norge, og tilby MAX sin velsmakende meny både til reisende og besøkende på Sola. Vi har allerede et samarbeid med SSP som franchisetakere ved Göteborg Landvetter Airport, og vi setter stor pris på et videre samarbeid her, sier Richard Bergfors, administrerende direktør i Max.

Åpent og lyst

Restaurantens design er utviklet av Wingårdhs arkitekter, og er i tråd med den skandinaviske stilen som gjennomsyrer alle nye MAX-restauranter, med åpne områder og innslag av lyst tre.

Lunsj og take-away

Restauranten har 145 plasser for kunder som foretrekker en lengre lunsjpause, samt de som går for take-away. Via restaurantens ekspresskasser, kan gjestene raskt og enkelt utføre bestillingen og betalingen digital.

Et tilbud for mange kunder

- For Sola er det veldig bra å kunne tilby gjestene en ny restaurant i ankomstområdet. Vi har vært på utkikk etter et konsept som er av høy kvalitet og passer for ulike kundegrupper. Vi tror at MAX Burgers vil være midt i blinken, sier Leif Anker Lorentzen, lufthavnsjef i Avinor.

I tråd med Avinors og SSPs miljøarbeid, er MAX Burgers forpliktet til å oppnå bærekraftmål. SSP er en av verdens ledende restaurantfirmaer innen reiseliv med virksomheter på både flyplasser og togstasjoner.

Det føles godt å få tilliten til å være ansvarlig for den daglige driften. Tolv personer er allerede ansatt, og vi har planer om å utvide arbeidsstokken ytterligere før sommeren, sier Morten Solberg Nilsen, administrerende direktør i SSP Norge.

CONVENIENCE kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Nyhetsbrev

Følg oss på Facebook