MIX kåret sine beste i Alicante

I midten av mars var godt og vel 160 kjøpmenn og leverandører samlet for inspirasjon, faglig og sosialt fokus i Alicante.  Under dagene ble det kåringer av blant annet Årets MIX-butikk 2018 og Årets leverandør i MIX-kjeden.

Publisert

Årets MIX-butikk ble MIX Tex Pizza’n i Halden ved Linndis og Roger Olsen. I tillegg til gode tall i 2018 er fokuset å alltid jobbe langsiktig, sette målsettinger, jobbe med utvikling og de tenker produkt og konsept parallelt.

MIX Tex Pizza’n har sakte, men sikkert jobbet seg opp en meget sterk posisjon på pizza med hjemmelaget bunn, milkshake, hamburger, slush.

Årets markedsfører

Samme butikk stakk avgårde med prisen for årets markedsfører. MIX Tex Pizza’n bruker sosiale medier aktivt med gode tilbakemeldinger og resultater. Med egen bil for hjemkjøring av mat og sponsor av lokalt fotball lag, er de godt synlige i sitt lokalmarked.

Hennig-Olsen til topps

Leverandørene til MIX ble også hedret. Her var det 3 gode nominerte; Hennig-Olsen Is, Orkla Foods og ASKO.

Konkurransen i denne kategorien var stor, og det var Hennig-Olsen Is som trakk det lengste strået.

Kriteriene som ligger til bunn er:

"Leverandøren forstår MIX og MIX Kjøpmenns behov og leverer deretter. Både mht produkt, kategoristyring, kompetanseoverføring til kjøpmenn og oppfølging av kjeden gjør leverandøren en ekstraordinær innsats."