Eureca lanserer "gul uke"

Handledagen som hele verden har adoptert fra USA, Black Friday, er like rundt hjørnet. Samtidig som de største aktørene kriger om å føre de mest oppsiktsvekkende tilbudene, går grossisten Eureca Engros imot strømmen og lanserer sin egen vri.

Publisert

 

Fenomenet blir stadig større; det startet med Black Friday, og utviklet seg til Black Weekend og Cyber Monday. I dag er det ikke uvanlig at mange aktører kjører Black Week. Samtidig som ”den svarte uken” får verden til å gå av hengslene, står Eureca Engros ut som en kontrast og lanserer kampanjen Gul uke.

Sort blir til gult hos Eureca Engros

- Gult er kult, sier Jens-Petter Seljebu spøkefullt og med glimt i øyet.

Markedssjefen i det ASKO-eide selskapet forklarer at det nyutviklede konseptet vil være spesielt viktig for at de små- og mellomstore aktørene ikke skal trampes ned av de største denne uken. I den gule uken flytter Eureca Engros fokuset fra salg og rabatter over til sine leverandører med unike historier, lokale forankringer og bærekraftig produksjon.

Vil vise frem leverandørene

- Vi samarbeider med en rekke ulike leverandører som vi er stolte av - store som små og alle med ulike produkter og opphav. Bærekraftig produksjon, lokal og økologisk mat er i vinden. Det er et positivt bidrag til miljøet, og mange av disse selskapene bygger også på trandisjonsrike og spennende bakgrunner. Vi har mange fine historier å fortelle, sier han.

Gult er fargen i den symbolske giraffen som Eureca bruker i sine markedskampanjer, i tillegg til at gul er en farge som for mange virker oppløftende. Gult skal blant annet representere visdom og glede.

- Det er viktig for oss å få vist frem noen av de flotte leverandørene vi jobber sammen med. Vi har sterk tro på at dette er starten på et svært spennende konsept for selskapet vårt, sier Jens-Petter.

Eureca Engros AS er et selvstendig datterselskap av ASKO, lansert i 2017. Engrosvirksomheten tilbyr et tilpasset sortiment rettet mot mindre- og mellomstore kunder innen restaurant og catering, som har en hektisk hverdag og behov for større fleksibilitet i sine leveranser. Med kunden i fokus leverer Eureca Engros raske og smarte løsninger fra sine lokaler som ligger sentralt ved Ryen i Oslo.