Årets finalister – NM i Sunn fastfood: 6 av 8

Blant 90 deltakere har åtte finalister utmerket seg i konkurransen. Shell Bilsenter i Fauske er en av finalistene. På fredag kåres vinneren av konkurransen på Matstreif i Oslo.

– Det er kjempemoro å være en av finalistene, sier daglig leder ved Fauske Bilsenter Trine Skog.

De har meldt seg på i konkurransen fordi de mener det er viktig å fokusere på sunn mat.
– Vi må vise at bensinstasjoner ikke bare selger usunn mat. Vi meldte oss på med vår fersksmurte matpakke. Det er en matpakke vi smører selv i butikk. Den består av grovt saftig brød og variert godt pålegg. Matpakken koster bare 29 kroner for 2 skiver, i tillegg kan du få en ekstra skive for 15 kroner, sier hun.
– Det er et fint alternativ til lunsj, skolemat, mat til og fra trening etc. Mange har det travelt i hverdagen, dermed er dette er et veldig godt alternativ. I tillegg til matpakken, tilbyr vi kjøp av fruktshaker.

Shell Bilsenter i Fauske har gjennom mesterskapet vært aktiv på salg, de har tilbudt smaksprøver, brukt Sunn fastfood buttons og klistermerker på matpakkene.
– Vi har også hatt plakater på disken hvor vi har opplyst om NM i Sunn fastfood. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder som er glade for at vi også tilbyr sunne produkter, til en lav pris.

Trine Skog synes det er veldig hyggelig å få være blant finalistene.
– Vi føler at vi har bidratt positivt til at sunn mat skal være i fokus, avslutter hun.

– Lokalavisen kom også innom og skrev en reportasje om oss og mesterskapet. Det var veldig moro å få være med på, smiler Trine.

 

Relaterte artikler