Årets finalister – NM i Sunn fastfood: 2 av 8

Det å bli plukket ut som en av åtte finalister er stort. – Vi er kjempeglade og synes det er veldig spennende! Vi vil være med på å gjøre Norge sunnere, sier Anikken Svalestad og Christoph Forstner.

Blant 90 deltakere har åtte finalister utmerket seg i årets konkurranse om å bli norgesmester i Sunn fastfood. Shell Tveiten Bilsenter i Horten er en av finalistene. På fredag kåres vinneren på Matstreif i Oslo.

– Vi meldte oss på fordi det er viktig med sunn mat for alle, og fordi vi har gode produkter vi ønsker å profilere. Det er viktig slik at kundene blir klar over at de kan kjøpe sunn mat hos Shell, sier Anikken Svalestad.

Shell Tveiten Bilsenter har hatt et ekstra fokus på sunne produkter, særlig matpakka, men også grove bagetter, salat, fruktbeger og epler.

– Vi bestilte og brukte materiellet fra Opplysningskontoret for frukt og grønt, «NM i Sunn Fastfood». Vi delte også informasjon på facebook og fikk også en fin reportasje i lokalavisa. Men det aller viktigste er å snakke med kundene om det, sier Svalestad.

Kundene har reagert positivt og de er også overrasket over kvalitet og pris.
– 29 kroner for en så flott matpakke er billig, konstaterer hun.

Hva har dere lært så langt?
– Vi har erfart at det er utrolig viktig at vi informerer kundene om at vi har sunn fastfood hos Shell. Det er en inngrodd oppfatning hos mange at all mat på bensinstasjoner er usunn. Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger.

Les mer om finalisten her.

 

Relaterte artikler