Vinnerne i mat-kategorien, Tine Partner. Fra venstre i bildet: Innkjøpsdirektør Morten Karlsen i NHO Reiseliv, salgsdirektør Terje Døsrønningen i Tine Partner, Key Account Manager Sondre Qvist, salgssjef Kenneth Myklebust, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Øyvind Frich.

NHO Reiseliv: Tine kåret til årets beste leverandører av mat

Publisert: 24. mai 2017 kl 10.16
Oppdatert: 24. mai 2017 kl 10.16

.

Vinnerne ble kunngjort under NHO Reiselivs årskonferanse «Made in Norway - på jobb for et grønt reiseliv» på Lillehammer tirsdag kveld.

 Beste matleverandør

Årets leverandør av mat ble Tine Partner, som er Tines salgskanal for storhusholdningsmarkedet.

Våre medlemmer uttrykte stor tilfredshet med vinneren i årets leverandørundersøkelse, ikke minst når det gjelder kvalitet og oppfølging. Vi er dessuten svært fornøyd med det arbeidet Tine Partner gjør for å fremme kokkefaget. De bidrar til positiv utvikling i både topp og bredde, sier innkjøpsdirektør Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Saken fortsetter under annonsen

Tine Partner var nominert sammen med Lerøy Sjømatgruppen og Hennig-Olsen Is.

Beste drikkeleverandør

I drikke-kategorien var det vin- og brennevinsleverandøren Arcus-gruppen som gikk helt til topps. De andre nominerte var Joh. Johannson Kaffe og Coca Cola.

Vinneren skåret høyest av alle på service og produktkvalitet i leverandørundersøkelsen. I tillegg oppnådde Arcus-gruppen god skår i innkjøpskjedens egenrapporteringsskjema for etikk og samfunnsansvar. Bedriften har inngående markedskunnskap og kundeforståelse, og sterk faglig kompetanse, sier innkjøpsdirektør Karlsen.

Beste leverandør av non food/tjenester

Bedriftene mener at Culina er årets beste leverandør i kategorien non food/tjenester. Culina leverer hotellutstyr, restaurantutstyr, kantineutstyr og annet storkjøkkenutstyr.

Vinneren er Norges ledende innenfor sitt område og i den gode smaks tjeneste. Culina skåret høyest på leveringsgrad, produktkvalitet og oppfølging av det enkelte medlem innenfor sin kategori. I tillegg oppnådde vinneren maksimal skår i innkjøpskjedens undersøkelse for etikk og samfunnsansvar, forteller innkjøpsdirektør Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Saken fortsetter under annonsen

Culina var nominert sammen med NorEngros og Lilleborg.

Fakta om NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter. De 2700 medlemsbedriftene i kjeden har tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører. Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.

Ledige stillinger – Conveniencejobb