Shell får et nytt butikkdesign med nordiske detaljer.
Shell får et nytt butikkdesign med nordiske detaljer.

Nyåpning av Shell Kværner i Oslo

Fredag 7. april er det nyåpning av Shell Kværner i Konows gate 77. Stasjonen vil stille med gode åpningstilbud i perioden 6.-16. april.

Publisert

Anita Sørlundsengen», retaildirektør i St1 Norge. (Foto: Karine H. Henriksen)
Anita Sørlundsengen», retaildirektør i St1 Norge. (Foto: Karine H. Henriksen)

Shell Kværner har de siste ukene gjennomgått en stor forvandling. Nytt tak og gulv, større bruk av naturlige byggemateriale og bilder som viser Shells historie i Norge er noen av endringene som er gjort i butikken.

I tillegg har butikken fått større disk med økt fokus på fersklaget mat, bredere kaffetilbud, trådløst internett og kontaktpunkter for å lade mobiler og PCer i et nytt sitteområde.

- Undersøkelser vi har gjennomført viser at folk stadig har større forventninger til gode kundeopplevelser og mat på farta. Vi ville bygge en stasjon kunder opplever som annerledes og som man ikke finner andre steder langs veien i Norge, forteller Anita Sørlundsengen, retaildirektør i St1 Norge.

Den norske stilen er gjennomgående i hele butikken, noe som også gjenspeiles i måten de forskjellige områdene er navngitt. Pølser serveres i «Pølsebua» og baguetter kan kjøpes i «Smørebrøddisken».

- Vi har fokusert på å skape en god atmosfære på stasjonen slik at kundene skal oppleve den som et trivelig sted hvor det er hyggelig å handle, sier hun.

- Vi ønsker å tilby produkter med gode råvarer og muligheten til å spise inne på stasjonen. Det skal alltid være hyggelig å svinge innom en av våre energistasjoner - som vi er på god vei til å bli, avslutter Sørlundsengen.

 

Følg gjerne Fastfood på Facebook.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev som kommer ut en gang i uken.

 

Powered by Labrador CMS