Bensinstasjoner

Årets Retailer kåres: Fra venstre retaildirektør Anita Bakås Sørlundsengen, driftssjef, Erlend Breigutu Føleide, Nina Sandnes og kjedesjef heleide stasjoner, Marius Davidsen.

Shell har kåret sine beste

Nina Sandnes fra Nordkisa i NS Stasjonsdrift, ble under Shell Awards i Budapest i helgen kåret til Årets Retailer i de norske Shell-kjeden. Årets regionsjef ble Vidar Eiklid fra Maura og Christer Haugsveen fra Løten "Årets stasjonsmedarbeider".

Publisert Sist oppdatert

NS Stasjonsdrift driver fem store Shell-stasjoner langs E6 på Romerike, og har utmerket seg i Shell-systemet ved å levere god vekst på både drivstoff og i butikk. Juryen har latt seg imponere av romeriksbedriften det siste året.

Resultatet som stasjonene denne klyngen har skapt er klart bedre enn både markedet og snittet i vår kjede. Retaileren, eller klyngedriveren, har også vunnet interne konkurranser blant alle Shell-stasjonene, sa juryen da Nina Sandnes på vegne NS Stasjonsdrift AS mottok sin premie under Shell Awards i Budapest i helgen.

Erfarne retailere som har vært med oss lenge, slik som Nina, er selve ryggraden i kjeden vår. Jeg er stolt og glad over hva hun år etter år har levert av resultater i en klynge med så mange store og viktige stasjoner, sier kjedesjef Marius Davidsen.

I 2016 har NS Stasjonsdrift vunnet hele tre av fire kvartaler i Shells globale konkurranse, People Make The Difference Real, og som vinner av Årets Retailer vil hun representere Norge under det internasjonale Shell Awards i New York.

Årets regionsjef

Da juryen skulle kåre en vinner blant alle regionsjefene gikk Vidar Eiklid fra Maura til topps.

Han har med stort pågangsmot levert resultater gjennom hele året. Årets vinner har størst økning i butikkomsetning fra 2015 til 2016 blant alle regionsjefer. Vidar er en ekstremt lojal kollega. Han har mange års fartstid i selskapet og det er utrolig gøy å dele ut denne prisen til Vidar, sier kjedesjef Alexander Andersen.

"Årets stasjonsmedarbeider"

Christer Haugsveen fra Løten ble kåret til "Årets stasjonsmedarbeider 2016" i konkurranse med 3500 Shell-ansatte i hele Norge, en kåring som karakteriseres som ”den gjeveste prisen av dem alle”. Haugsveen jobber på Espa Servicesenter AS, også kjent som Bolleland ved E6, en stasjon som også har hatt stor økning i antall kunder i 2016.

www.vegeldaniel.com

"Årets Shell-stasjon"

Shell Svolvær ble kåret til "Årets Shell-stasjon" i Norge. Her mottar daglig leder Ann-Helen Lie prisen.

St1 drifter Shells bensinstasjoner i Norge under lisens. I oktober 2015 overtok St1 Nordic Oy, et finsk energiselskap, Shells nedstrømsvirksomhet i Norge. Selskapet driver i dag Shells bensinstasjoner, bedriftsmarkedet, tankanlegg og distribusjon over hele landet. St1 har virksomhet i Finland, Sverige og Norge, og opererer 1500 bensinstasjoner, bioetanolfabrikker og et oljeraffineri.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne Fastfood på Facebook.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev som kommer ut en gang i uken.

Powered by Labrador CMS