Nyheter

Lanserer Alpen Protein barer

Weetabix sammen med Jensen & Co lanserer Alpen Protein barer i 2 smaker. Alpen barene var blant de første på markedet og har i dag en solid portefølje.

Publisert Sist oppdatert

I norsk dagligvare finnes nå Alpen sine tradisjonelle barer (2 smaker i singel), Alpen light (3 smaker i multipack) for de som ønsker en lettere variant med litt færre kalorier og nå lanserer vi Alpen Protein barer.

Alpen Protein barene er ifølge produsenten gode på smak og holder lenger på metthetsfølelsen, og barer er en kategori i sterk vekst fordi forbrukerne ønsker flere produkter med høyt proteininnhold.

Det nye produktet er den første proteinbaren som kommer i multipack, det vil si fem barer i en eske.

Alpen vil bidra til vekst i 2019 med en omfattende forbedring på både ingredienser og design. Produsenten justerer oppskriftene for enda bedre smak på alle Alpen barer, de reduserer sukkernivået med over 20 prosent for å treffe enda bedre på sunnhetstrend på mellommåltider og barene får et design med en tydeligere kommunikasjon.

Begge Alpen proteinbarene er tilgjengelig i de fleste Meny, i tillegg til utvalgte Spar og Joker fra perioden rundt 1.mai 2019. Veiledende utsalgspris for en 5-pk ligger på 32 kr.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS