De tre finalistene i 7-Eleven langs vei 2017; Tine, Leiv Vidar og Baxt
De tre finalistene i 7-Eleven langs vei 2017; Tine, Leiv Vidar og Baxt

Leiv Vidar nominert til «Årets leverandør» både i Narvesen og 7-Eleven langs vei

Selgerne er avgjørende.

Publisert

På gårsdagens leverandørsamling under Reitan Convenience sitt årlige Riksmøte, ble Leiv Vidar igjen nominert til «Årets leverandør» i de to nasjonale kjedene, Narvesen og 7-Eleven langs vei. Tine og Baxt er også med blant finalistene.

- Dette er en nominasjon vi setter utrolig stor pris på. Det er viktig for Leiv Vidar å bli satt pris på av kjøpmenn over det ganske land. Ekstra morsomt er det at vi i et utfordrende marked klarer å fornye oss gjennom innovasjon og kampanjer som hjelper kjedene å bygge kundetrafikk og gir salgsvekst, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole i Leiv Vidar.

- For selgerne våre er dette også en stor anerkjennelse av den innsatsen de legger ned hver eneste dag sammen med positive og profesjonelle kjøpmenn over det ganske land. Når vi nå nok en gang blir satt i samme klasse som anerkjente leverandører med betydelig større ressurser enn oss, er dette allerede en halv seier. Uansett kan vi love både forhandlere og forbrukere et nytt, spennende pølseår i 2018, sier han.

Fornøyde nye eiere.

Leiv Vidar har lenge vært en anerkjent god leverandør.

- En slik nominasjon er en bekreftelse på at man gjør noe riktig. Samtidig er dette en forpliktelse til hele tiden å fornye og utvikle seg, slik at man stimulerer til ytterligere vekst. Først og fremst sier denne nominasjonen noe om hvor godt man jobber i Leiv Vidar, sier Stig Sunde og Jan Bodd i en kort kommentar.

(Pressemelding)