Nyheter

Reitangruppen er kåret til Norges nest beste arbeidsplass

- Vi er imponert over hvordan Reitangruppen har lykkes med et sterkt fellesskap hos medarbeiderne sine. Fra dag en har selskapet bygd en bunnsolid kultur, med stor intern stolthet og samhold, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck, i Great Place to Work.

Publisert Sist oppdatert

Dette er 9. gang Reitangruppen ligger på topp fem-listen over Norges beste arbeidsplasser.

- Reitangruppen er en foregangsbedrift for verdibasert ledelse og kulturbygging, som mange andre bedrifter lar seg inspirere av, og blant de beste i Europa når det gjelder trivsel på arbeidsplassen, sier Krohn Falck.

Gir resultater

Great Place to Work kåringen avgjøres med en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse som besvares anonymt av medarbeiderne.

- Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass hvor tillit, ansvar og utvikling står sentralt. Vi jobber målrettet for å skape et trygt og godt arbeidsmiljø. De gode resultatene år etter år, viser at vi sammen lykkes med å skape en av Norges beste arbeidsplasser, sier fungerende HR-direktør i Reitan Convenience Norge, Hanne Søfting Toverud.

At Reitangruppens medarbeidere er stolte over jobben de gjør, har tillit til arbeidsgiveren sin og føler fellesskap med kollegaene sine, er grunnleggende for den fantastiske reisen og utviklingen Reitangruppen har hatt.

Kategori: 500+
Sopra Steria11. plass 500+ 2017
Reitangruppen22. plass 500+ 2017
Bouvet34. plass 500+ 2017
Norgeshus45. plass 500+ 2017
BDO55. plass 500+ 2016
McDonald's63. plass 500+ 2017
Nordic Choice Hotels79. plass Store virksomheter 250+ 2015

- Til alle våre fantastiske medarbeidere har vi bare en ting å si; Tusen takk, sier Tore Høylie, HR-direktør i REMA 1000 i Norge.

Omfattende kåring

De tre siste årene har Reitangruppen mottatt en førsteplass og to andreplasser.

I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Northland, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen for store arbeidsplasser (flere enn 500 medarbeidere).

Med kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangerer Great Place to Work de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 - 499 medarbeidere, 50 - 199 medarbeidere og 20-50 medarbeidere. Great Place to Work Norge har i det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31000 medarbeidere.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS