7-Eleven feirer 33 år i Norge

Kjøpmann Mohammed Alabbadi her sammen med en butikksjef og kollega Andrea Granlund, som også gleder seg til feiringen.

I dag kan kundene glede seg over flere lokale hyggelige aktiviteter med ballonger og gode tilbud når 7-Eleven ferier 33 år i Norge.

Tekst og foto: Karine Hildonen Henriksen

– Vi håper selvfølgelig så mange som mulig tar turen innom våre butikker i løpet av dagen, sier Mohammed og Andrea.

Mohammed Alabbadi er kjøpmann ved 7-Eleven ved Saga Kino i Oslo. Han har jobbet i 7-Eleven siden 2008, med en liten mellomperiode på Northland Gardermoen. Nå er han tilbake i 7-Eleven og gleder seg stort over feiringen.

– Velkommen inn til feiring, smiler Andrea Granlund og Mohammed Alabbadi.

Feirer butikk nummer 70 000
– Vi feirer samtidig at vi nå totalt er oppe i 70 000 butikker verden rundt, smiler han og viser oss dagens plakatering i forbindelse med feiringen.
– Her blir det selvfølgelig ferske bakervarer til 15 kroner, gratis refleksbånd med mer, legger han til.

Utfordrer hverandre
Administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen, gleder seg også på vegne av alle avdelingene i Norge.
–  Alle 7-Eleven butikker feirer dagen med å tilby alle kunder med 7-11 App gratis kaffe mellom klokken 07.00 og 11.00, sier han i en kommentar fra et utenlandsopphold i Australia, der han deler erfaringer med teamet der.

– Vi har også Celcius energidrikke og avocadosmoothie til 7 kroner så langt lageret rekker. Vi er også midt inne i en stafett der kjøpmennene utfordrer hverandre i å lage gode aktiviteter og lokalt engasjement, det er veldig gøy, avslutter Olsen.

Da gjenstår det bare å ta turen innom 7-Eleven, og kanskje er det fortsatt noen gode tilbud i vente. Gratulerer med dagen!


Fakta om 7-Eleven:
7- Eleven er en del av Reitangruppen AS. I dag har 7-Eleven 66 butikker i bybildet. Størstedelen av butikkene ligger i Østlandsområdet med ytterpunktene Drammen, Fredrikstad og Lillehammer. Resten er fordelt i byer over hele landet slik som Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Tromsø, og Bodø.

YX 7-Eleven
I fra 2019 har 7-Eleven et samarbeid med YX på drivstoff og blir til YX 7-Eleven. Det blir et samarbeid der YX har ansvar for drivstoff og 7-Eleven på butikkdrift. Til sammen utgjør dette om lag 80-90 stasjoner i Norge.

7-Eleven er et internasjonalt konglomerat som driver den største kjeden innen servicehandel (engelsk: Convenience Stores) med nærbutikker i 20 land. Selskapet ble grunnlagt i Texas i 1927 og begynte å bruke 7-Eleven-navnet i 1946; butikkene var opprinnelig kalt Speedee-Mart. Butikkene var i begynnelsen åpne fra 7 om morgenen til 11 om kvelden, derav navnet, men de fleste butikkene er nå åpne 24 timer i døgnet.

Relaterte artikler