Food for Progress nominert til årets leverandør i Fast Food Awards

Det svenske selskapet Food for Progress, med merker som Oumph! og Beat, kan bli årets leverandør i Fast Food Awards, en svensk konkurranse som fremmer gode initiativer i bransjen.

Publisert

- Vi er veldig glade for denne nominasjonen. Food for Progress sin reise så langt hadde aldri vært mulig uten alle våre fantastiske partnere. Nå bretter vi opp ermene og jobber enda hardere for en bærekraftig matutvikling, sier Carl Montelius, leder av Customer Relations hos Food for Progress.

Fast Food Awards er organisert av det svenske Fast Food Magazine, som har til hensikt å markere og rose gode initiativer i bransjen. Vinnerne vil bli kåret 31. januar på Fastfood & Café messen og Restaurangexpo, MalmöMässan, Malmö.

Vinneren av Årets Leverandør skal være et selskap som i stor grad har bidratt til å skape merverdi for hurtigmat og conveniencebransjen. Det kan dreie seg om sortiment, service, teknologi, miljø eller annet som øker verdien betydelig for kunder, ansatte og for hele selskapet. De andre nominasjonene i samme kategori er Amazonica - Duni og Karma.

I klassen for Årets Kombo finner vi 7-eleven, Subway og Wellme.

Les mer om Fast Food Award her

Food for Progress er et svensk firma som har til hensikt å skape god, nyttig og klimavennlig mat, slik at det blir nok til alle mennesker på jorden. I de senere år har selskapet vunnet prestisjetunge priser som som Livsmedelspriset 2015 og Årets Dagligvara 2016. Food for Progress produserer blant annet Oumph! och Beat.