Baxt ble kåret til «Årets leverandør» i 7-Eleven langs vei

Publisert

På årets Riksmøte hos Reitan Convenience Norge gikk Baxt av med seieren i 7-Eleven langs vei. 

Innovasjon, presisjon og kvalitet

- Deres produkter smaker godt, og holder høy kvalitet. De stiller alltid opp, og tilpasser sine bakekurs til oss. Fra et kategoriperspektiv er de opptatt av innovasjon og presisjon. De tar kvalitet på alvor, og vi jobber godt sammen for å finne de beste produktene for våre kjøpmenn og kunder, sier kategori-og innkjøpsdirektør Petter Knutsen i Reitan Convenience i en pressemelding.

Stor inspirasjon

Utmerkelsen gjør oss både stolte og ydmyke uttaler Marius Johannesen, direktør for storhusholdning i Baxt.

- Vi setter ekstra stor pris på at det er kjøpmennene i 7-Eleven bensinstasjoner som har stemt frem Baxt som årets leverandør. Vi ser på dette som en stor annerkjennelse av våre fagkonsulenter og den jobben de legger ned i butikk hver eneste dag. En dyktig og krevende kategoriorganisasjon har lagt godt til rette for oss, slik at nye produkter og konsepter har blitt implementert på en effektiv måte, og utmerkelsen er til stor inspirasjon for vårt videre arbeid, avslutter Marius Johannesen i Baxt.

CONVENIENCE kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Nyhetsbrev

Følg oss på Facebook