Kjøpmann Mohammed Alabbadi her sammen med en butikksjef og kollega Andrea Granlund, som også gleder seg til feiringen.
Kjøpmann Mohammed Alabbadi her sammen med en butikksjef og kollega Andrea Granlund, som også gleder seg til feiringen.

7-Eleven feirer 33 år i Norge

I dag kan kundene glede seg over flere lokale hyggelige aktiviteter med ballonger og gode tilbud når 7-Eleven ferier 33 år i Norge.

Publisert

Tekst og foto: Karine Hildonen Henriksen

Mohammed Alabbadi er kjøpmann ved 7-Eleven ved Saga Kino i Oslo. Han har jobbet i 7-Eleven siden 2008, med en liten mellomperiode på Northland Gardermoen. Nå er han tilbake i 7-Eleven og gleder seg stort over feiringen.

- Velkommen inn til feiring, smiler Andrea Granlund og Mohammed Alabbadi.
- Velkommen inn til feiring, smiler Andrea Granlund og Mohammed Alabbadi.

Feirer butikk nummer 70 000

Vi feirer samtidig at vi nå totalt er oppe i 70 000 butikker verden rundt, smiler han og viser oss dagens plakatering i forbindelse med feiringen.

Her blir det selvfølgelig ferske bakervarer til 15 kroner, gratis refleksbånd med mer, legger han til.

Utfordrer hverandre

Administrerende direktør i Reitan Convenience, Kenneth C. Olsen, gleder seg også på vegne av alle avdelingene i Norge.

 Alle 7-Eleven butikker feirer dagen med å tilby alle kunder med 7-11 App gratis kaffe mellom klokken 07.00 og 11.00, sier han i en kommentar fra et utenlandsopphold i Australia, der han deler erfaringer med teamet der.

Vi har også Celcius energidrikke og avocadosmoothie til 7 kroner så langt lageret rekker. Vi er også midt inne i en stafett der kjøpmennene utfordrer hverandre i å lage gode aktiviteter og lokalt engasjement, det er veldig gøy, avslutter Olsen.

Da gjenstår det bare å ta turen innom 7-Eleven, og kanskje er det fortsatt noen gode tilbud i vente. Gratulerer med dagen!

Fakta om 7-Eleven:

7- Eleven er en del av Reitangruppen AS. I dag har 7-Eleven 66 butikker i bybildet. Størstedelen av butikkene ligger i Østlandsområdet med ytterpunktene Drammen, Fredrikstad og Lillehammer. Resten er fordelt i byer over hele landet slik som Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Tromsø, og Bodø.

YX 7-Eleven

I fra 2019 har 7-Eleven et samarbeid med YX på drivstoff og blir til YX 7-Eleven. Det blir et samarbeid der YX har ansvar for drivstoff og 7-Eleven på butikkdrift. Til sammen utgjør dette om lag 80-90 stasjoner i Norge.

7-Eleven

er et internasjonalt konglomerat som driver den største kjeden innen servicehandel (engelsk: Convenience Stores) med nærbutikker i 20 land. Selskapet ble grunnlagt i Texas i 1927 og begynte å bruke 7-Eleven-navnet i 1946; butikkene var opprinnelig kalt Speedee-Mart. Butikkene var i begynnelsen åpne fra 7 om morgenen til 11 om kvelden, derav navnet, men de fleste butikkene er nå åpne 24 timer i døgnet.

Powered by Labrador CMS