REN TIL NASJONALDAGEN. Mange vil gjerne at bilen skal være skinnende ren til 17. mai, konstaterer Anders Hagen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen
REN TIL NASJONALDAGEN. Mange vil gjerne at bilen skal være skinnende ren til 17. mai, konstaterer Anders Hagen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

Venter høyt vasketrykk fram mot 17. mai

Like sikkert som at 17. mai blir en festdag, er det at bilen skal skinne på nasjonaldagen. På landets Circle K-stasjoner stålsetter man seg for travle dager fram mot slutten av uken.

Publisert

– Normalt er de fleste flinke med å få vintermøkka av bilen med en gang våren kommer, men i år har det vært veldig spesielt, forteller Anders Hagen, bilvaskekspert i Circle K Norge.

Pynter hus, pusser bil

Den siste uka har trykket på kjedens mange bilvaskanlegg likevel begynt å øke, og Hagen tror han vet hvorfor:

Anders Hagen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen
Anders Hagen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

– På søndag er det selveste nasjonaldagen. Selv om også denne blir annerledes i år, kommer nok mange likevel til å rydde og pynte hjemme og finne fram dress og bunad. Da vil vi gjerne ha en ren og pen bil også. Slik er det hvert år, sier han.

Derfor spår bilvask-sjefen mange skitne biler ved Circle K-stasjonene de nærmeste dagene.

– Tidligere år har vi sett en tredobling i salg av bilvask ved våre stasjoner i dagene før 17. mai. Med såpass mange biler som fremdeles kjører rundt med vintermøkk på lakken, kan det bli enda travlere i år, sier Hagen.

Vasker og desinfiserer alt

Samtidig beroliger han de som er engstelige for smittefare:

– Vi har betalingsterminal foran alle vaskehallene. På den måten slipper du å gå inn i butikken dersom du ikke har lyst til det. Nå må det sies at vi har svært gode vaske- og desinfiseringsrutiner både inne og ute på alle våre stasjoner, så kundene kan føle seg helt trygge hos oss, sier Hagen.

Vaskesjefen legger til at miljø er et satsingsområde for Circle K. Alle vaskeproduktene som brukes er svanemerket, og alt av skittent vaskevann samles opp under bakken slik at kjemikaler ikke renner ut i naturen.

– Hos Circle K kan du vaske bilen med ren samvittighet, avslutter Hagen.

(Pressenytt)

Powered by Labrador CMS