Cxense Display

Starbucks lanserer TE-latte

Rooibos Tea Latte, Matcha Tea Latte og Red Apple Rooibos Tea Latte, kan alle serveres vegansk og er laktosefri.

Rooibos Tea Latte, Matcha Tea Latte og Red Apple Rooibos Tea Latte, kan alle serveres vegansk og er laktosefri.

Etter tre års smakstesting lanserer kaffekjeden nå tre nye tedrikker under sitt varemerke Tevana.

Oppskriften på de nye te-lattes har tatt Starbucks’ innovasjonsteam tre år å utvikle, og er basert på en helt ny mikroteknikk hvor smaken trekkes ut fra hele teblader i form av et finmalt pulver. I stedet for å brygge te på vanlig måte har den nye teknikken gjort det mulig å utnytte hele teblader for å intensivere smaksopplevelsen.

Laget for hånd
– Vi er veldig stolte, og har høye forventninger til å endelig kunne lansere den nye Teavana™ Tea Latte plattformen, og den nye innovative teknikken på det norske markedet. Drikkene utgjør en helt ny dimensjon til vår produktmiks, og er resultatet av flere års utvikling med våre dyktige baristas erfaringer og håndtverk. Som alle våre håndlagde drikker, kan Teavana™ Tea Latte personliggjøres etter eget ønske og behov, sier Désirée Oscarsson, Starbucks Head of Marketing Norge og Sverige.

Te-latten blir laget for hånd, av baristaene, fra den finmalte pulveret som blandes med steamet melk. Dette intensiverer smaken ytterligere, og skaper en luksuriøs drikk. Te-latte kan også bestilles med laktosefri melk, soya-, havre- eller kokosdrikk.

Rooibos Tea Latte
Rooibosblandingen, som kommer fra Sør-Afrika, er en naturlig koffeinfri urtete. Den har en vanilje- og honningslignende duft, med et hint av karamell. Denne te-latten serveres ren og inneholder ikke tilsatt sukker – men kan tilpasses og nytes søtet ved å tilsette sirup.

Matcha Tea Latte
Matcha Latte består av tre blandinger av matcha fra Japan, Kina og Sør-Korea. Den har en lett blomstertone, og en rik naturlig smak med lett søt aroma. Gjennom å bruke ren matchablanding er denne drikken utmerket å blande med havredrikk. Matcha Tea Latte inneholder ikke tilsatt sukker, og passer også utmerket som islatte.

Red Apple Rooibos Tea Latte (limited edition)
Red Apple Rooibos Tea Latte er kun tilgjengelig i en begrenset tidsperiode, og er også koffeinfri. Kombinasjonen av eplesirup og en delikat epleblomstekstrakt gjør denne blandingen til en litt søtere og mer fruktig versjon av Rooibos Tea Latte. Vårens eplesmak forsterkes av frysetørket eple som strøs over latten som «Red Apple dust» -og skaper dermed sesongens perfekte Instagrambilde.

(Pressemelding)


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Relaterte artikler