Cxense Display

Starbucks åpner på Kvadrat kjøpesenter

Tirsdag den 14. februar kl. 11:00 åpner Starbucks på Kvadrat i Sandnes. Dette blir Starbucks sin andre butikk i Rogaland.

– Vi har jobbet lenge med å få på plass en avtale her. Og vi har over lengere tid har hatt et uttalt ønske om en etablering på Kvadrat, som ikke bare er et av de største kjøpesentrene i Norge, men også et senter som er veldig fremoverlent og veldrevet, sier Joannis Vendrig, administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige.

Butikken
Starbucks på Kvadrat blir å finne i tredje etasje i nord-delen. Butikken ledes av butikksjef Cecilie Nyberg som er 31 år og kommer i fra Sola. Cecilie har engasjert seg i prosjektet fra første dag og har tidligere hatt stillingen som butikksjef på Starbucks Domkirkeplassen.

Ikke siste etableringen i regionen
-Vår butikk på Domkirkeplassen i Stavanger har fått en god start og vi har følt oss velkommen fra første dag. Dette er garantert ikke er den siste etableringen i regionen, avslutter Vendrig.

Den nye Starbucks butikken vil ha 14 ansatte.

Om Starbucks 
Starbucks har siden 1971 levert arabica kaffe av høyeste kvalitet. I dag har Starbucks over 25 700 kaffebarer i 75 land, og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.

Relaterte artikler